Policajná škola

bebkabb

lara, áno prijíma sa aj od nového roka, ale to už musíš mať po prijímacom konaní... Najskôr informatívny pohovor, a ak ťa pustia ďalej, tak to sú psychotesty, fyzické a slovenský jazyk a nakoniec ideš na lekársku prehliadku a keď toto všetko už máš hotové, tak môžeš byť prijatá, ale nikde nie je napísané že ťa musia prijať. Mne sa to podarilo na 3.krát

lara21

AnkaM:Nie že by ťa do toho niečo bolo ale ok. Odpoviem Ti na Tvoju prvoplánovú otázku. Áno som zamestnaná. Vyštudovala som právo, ale nechcem sa venovať advokácii, ani nechcem robiť obchodné a iné zmluvy v niejakej firme. Asi od 4. ročníka som vedela, že prvé miesto kde budem chciet ísť pracovať bude polícia. Odkedy som skončila školu si dávam žiadosť, ale zamestnala som sa aj inde, lebo som vedela, že isto to bude dlhšie trvať. A som odhodlaná si dávať žiadosť kým ma nevezmú, resp. kým mi nedajú aspoň šancu. A najbližšie buď odpíš na otázku stručne, jasne, fakticky alebo nepíš vôbec. Nebude ma tu súdiť niejaký anonym z internetu.

ankaM

lara a dala si si žiadosť preto, lebo by ťa fakt ta práca bavila srdcom (určite odpovieš že áno, ako inak) alebo preto lebo sa nevieš, nedarí sa ti inak zamestnať (ako drvivej väčšine dnešných uchádzačov), ktorí sa k polícii hlasia...
inak ženy u poriadkovej polície sú čistý prúser a nemajú tam čo hľadať!

lara21

prosím Vás...dala som žiadosť o prijatie (asi 5 ale nádej ma neopúšťa) a jedni mi vravia, že budú prijímať od nového roka a iní, že až po voľbách. Nemá niekto presné info, nie len také, že jedna baba povedala :) ďakujem

Filthy

Vseckym pandlom zelam vesele Vianoce a vsetko dobre do noveho roku a cakatelom zelam aby vsetko in 2012 vyslo podla vasich - nasich predstav :)