Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
Nie, praveze ide o to ze som sa dozvedel zaujimave skutocnosti z prvej ruky ako to je :)viac k tomu nepoviem nech kazdy zisti sam
Nerob sa teraz mudry,ver ci nie je kopu ludi co je u policie bez toho ze by tam nekoho mali, samozrejme su aj taki co tam su cez znamost, ty si ale absolvoval psychotesty a sam si ich pokazil a mozes si za to sam, mnoho ludi nemaju sancu sa dostat ani k psycho.
A samozrejme ak sa tam nahodou (naozaj velka nahoda) dostanete vy budete na ulici riskovat zivot a nad vami bude sedet v kancliku nejaky dosadlicek ( ktory popripade v zivote nic nedokazal) ktory s vami bude mavat ako sa jemu bude pacit ...nie dakujem ! :)
Samozrejme kazdy ma sny, nechcem ich nikomu brat ale ludia ktori naozaj chcu pracovat v policii a maju zmysel pre spravodlivost a su poctivi taki sa tam nedostanu pretoze takych tam nepotrebuju....skor synacik dcerenka ktorych dosadia na vysoke miesta a tych to samozrejme ani nezaujima tato praca, hlavne ze maju vybaveny flek ;) moj nazor dakujem za pozornost
Vsetko je to skorumpovane tlacenkarske dosadlickovske az mi je z toho na grc !!! ....uznavam ludi ktori sa tam dostali sami bez pomoci ale takych je velmi malo !!!!!!!!!!!ludia nechcem vas demotivovat ale ziadosti si ani nedavajte pokial sa tu nieco velmi zasadne nezmeni :)
Zdravim toxii, fyzicke previerky sa konaju vacsinou prvy stvrtok v mesiaci, kazdy mesiac. Takze predpokladam ze najblizsi, ak nebude nejaky mimoriadny ako v decembri, tak asi 1. prip. 8. marca. Kamaratovi z BA, ktory mal za sebou len uvodny pohovor, ale este nebol na previerkach poslali papier, ze nic z toho. Predpokladam teda, ze ak by ti to nahodou stopli, tiez ti nieco pride. K tomuto len tolko ti viem povedat :).
Zdravim vsetkych.
Chcem sa spytat ci niekto nemá aktualne seriozne informácie o tom pozastavení prijimania novych uchadzacov.Ako to vlastne momentalne je.
Ja som bol na informatívnom pohovore(v poradi uz na 4. v priebehu 3 rokov)13 januara a momentalne som rozpracovany okresnym riaditelom a cakam na odpoved z krajskeho riaditelstva v PO.
A este by ma zaujimalo ci mi niekto nevie povedat terminy fyzickych previerok v KE.