Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
Diky za radu kamo :)keby bol psycholog moj znamy asi nepisem ani na toto forum :D a som zahojeny....... ja som teraz pred psychotestami ani nespal sa mi nedalo len som relaxoval doma.... ved som si robil doma rozne IQ vecicky aj u psychologicky som bol ta mi tiez davala a tam mi to dopadlo dobre :D nabuduce skusim nato nemysliet ak samozrejme nejake nabuduce bude :P
Nepovedia ti to, jedine ze psycholog by bol tvoj znami ;-) Na iq testoch musis byt proste rychli, doma trenuj hocijake iq testy a nabuduce budes ostrielanejsi, nejak to ale moc neries nelam si uz nad tym hlavu,nabuduce ked pojdes na psycho tak musis ist uuuuplne s kludnou hlavou a co najmenej byt nervozny, aspon podla mna.
A este jedna otazka a uz dam pokoj :D
Kebyze skocim tam kde som robil psychotesty asi mi nepovedia rozbor mojej osobnosti ( viacmenej ho uz viem mam svoju psychologicku) alebo dovod preco som zlyhal ze ??? :D mate s tym niekto skusenosti ?
Lebo co som tu cital par prispevkov ze ludia to nespravili skrz toho ze tie odpovede stylizovali do toho ako to oni chcu mat ja som si osobnostne robil podla seba a bolo mi jedno jak si to zoberu oni :D ale aj tak mi nejde do hlavy ako sa to prvykrat neda spravit a druhykrat uz ano
Chalani a ked sa mozem opytat vy co ste tam domrvili ???? ja som mal tie testy na reakciu v pohode aj na pamat ja som asi tie IQ testy posral ...tie testy asi take iste nebudu ze ?? :D
Uz si na oddeleni,ci si este v skole?
takisto som to dal až na druhy pokus a už som v zbore, rok utecie rychlejsie nez si dokazes predstavit:)
zatial popripade trenuj nejake testy na nete, na pamäť a tak
Tiez som to dal na 2x,mas prvadu vyhoda je ze uz vies co ta caka.. rok utecie ako voda a potom znova skusis
bebkabb V Bratislave som robil psychace....ale pride mi dost na chuja ze casu je tak strasne malo a moje odpovede ktore som mal urcite boli dobre len som ich vela nestihol spravit..................... Dobra vila osobne som presvedceny ze na tuto profesiu mam povahu len som bol moc vyhukany z tych psychotestov a mam trosku sebareflexie cize som hned vedel jak som odtial isiel ze som to nedal zivot je od toho aby sme padali na hubu v septembri si podam este jednu ziadost a vyskusam to este raz aspon mam psychicku vyhodu ze viem co tam bude :) a ked to nevide nic sa nedeje o tom je zivot
filthy a kde si robil psychotesty? V BB tam hneď po prvej časti, zameranej na IQ hneď vyradil tých čo nespravili, takže osobnostné testy ani nerobili...