chcem schudnut ale newiem ako sa mam naucit nejest sladkosti .... vzdy ked nieco uvidim tak to musim spapat ..... prosiiiim pomozte
ako nejest sladkosti ????
jasne, všetko jem. na ranajky mi kludne stačí rožok, mne ráno nechutí jest. s hocičím-paštéka, salam, syr... schudla som 4 kg za mesiac.ale aj som cvičila
awi a chudnes????a to jes na veceru a ranajky iba 1 rohlik? a s cim. a na obed vsetko co je navarene?napr. aj ked je prazeny syr s hranolkami tak si das? a das si aj nejake sladkosti?a kolko si uz schudla a za aky cas??
frontman nemudruj.
frontman no ja mam problem velky zadok stehna brucho prsia tak to riesim chudnutim :-))
pre elektra:rano je napr rohlik alebo jogurt. na obed to čo máme doma uvarené. a na večeru-okolo šiestej, napr chleba alebo rohlík. medzitým ked mám chuť tak ovocie. ináč vždy o piatej pijem kávu a tá ma dosť zasýti. no a cvičím 5 krát do týždna brusaky a tak.
podla mojich skusenosti tie zeny, co sa zaoberaju chudnutim, mavaju problemy, ktore si chudnutim zakryvaju
frontman a ake problemy by sme mali riesit?
baby, uz tolko nechudnite a rieste svoje problemy
awi a co take jes? ja si myslim ze to co ja jem je vela.mozem jest viac? A TO JE O KOLKO NAPR.
môžeš aj viac jest. kludne aj o 6. ja jem o 6 a pohodička, chudnem