Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Stava sa to aj vam?

Príspevok v téme: Stava sa to aj vam?
uhlie

Chcel by som sa spytat muzov aj zien na chovanie v jednej situacii. Idete vo vytahu s velkym zrkadlom. Zrazu nastupi nejaka zena a zacne sa upravovat. Cesat, ruzovat, prsa si popravovat, atd... Ako sa v takej situacii chovate? Mne sa to stalo uz niekolko krat a tak by som rad vedel, ako sa chovaju iny. Viem, ze na Slovensku sa zeny rady strapnuju a ze im nevadi, ked si o nich clovek pomysli, ze su napr. humusacky, ked sa musia stale upravovat a to este aj pred uplne neznamym clovekom. Zien by som sa chcel opytat, ci im to nepripada trochu trapne, ked sa pretrcaju pred zrkadlom v pritomnosti neznamych ludi. A este by som sa chcel spytat, ci by im nevadilo, keby som si v takej situacii usral, alebo zacal si popravovat vajcia, aby som trochu vyrovnal situaciu?

uhlie

No dobre, co by ste teda povedali na to, keby som si vo vytahu zapalil cigaretu? Niektore veci jednoducho mozu vadit inym ludom. A tak je to aj s malovanim vo vytahu. Nie kazdemu sa musi pacit vas parfum, alebo licenie vo vytahu. Vytah je urceny na vozenie z jedneho poschodia na druhe. Comu nechapete?

lillia

uhlie, kde ty zijes? v lese?
malovanie nechaj na zeny, to teba trapit nemusi.
a ked sa niekto naruzuje vo vytahu, tak bud si isty ze to nerobi kvoli tebe. otoc sa a necum. ty sa teda fakt musis nenormalne nudit, ked toto je pre teba taky obrovsky problem

jankaaaaaaaaa

urcite nieje ok ked si zena da na seba omienku. ale bezne skraslenie sa nejakou spiralou a leskou pripadne tonovacim kremom este nikdy nebolo povazovane za skryvanie sa pod make up. zeny uz od kedy existuju maju v sebe potrebu pacit sa sebe a okoliu. co je celkom nomralne a ludske.

jankaaaaaaaaa

urcite nieje ok ked si zena da na seba omienku. ale bezne skraslenie sa nejakou spiralou a leskou pripadne tonovacim kremom este nikdy nebolo povazovane za skryvanie sa pod make up. zeny uz od kedy existuju maju v sebe potrebu pacit sa sebe a okoliu. co je celkom nomralne a ludske.

uhlie

jankaaaaa,

teraz teda neviem, ci komplexami trpi clovek, co sa skryva za make=up, alebo ten, co sa neskryva za nic. Nejak som ta asi nepochopil.

uhlie

jajka,

normalny clovek nema potrebu sa machlit. A uz vobec nie na verejnosti. Jednoducho mi to pripada velmi primitivne v dnesnej dobe, ze sa niekto potrebuje predvadzat pred inymi, ako v nejakom kmeni domorodcov.