Chcel by som sa spytat muzov aj zien na chovanie v jednej situacii. Idete vo vytahu s velkym zrkadlom. Zrazu nastupi nejaka zena a zacne sa upravovat. Cesat, ruzovat, prsa si popravovat, atd... Ako sa v takej situacii chovate? Mne sa to stalo uz niekolko krat a tak by som rad vedel, ako sa chovaju iny. Viem, ze na Slovensku sa zeny rady strapnuju a ze im nevadi, ked si o nich clovek pomysli, ze su napr. humusacky, ked sa musia stale upravovat a to este aj pred uplne neznamym clovekom. Zien by som sa chcel opytat, ci im to nepripada trochu trapne, ked sa pretrcaju pred zrkadlom v pritomnosti neznamych ludi. A este by som sa chcel spytat, ci by im nevadilo, keby som si v takej situacii usral, alebo zacal si popravovat vajcia, aby som trochu vyrovnal situaciu?
Stava sa to aj vam?
Neriešim, nech sa upravuje jak chce. Ja osobne to nerobím, maximalne sa kuknem, či nemam otlačené mihalnice...
jasne ze sa zamysli nad tym ci by to nemohlo niekomu vadit, no podla mna to ma kazdi na haku ze sa tam niekto upravuje, malokto je taky brutalny sexista ako ty uhlie, ze mu vadi vsetko co zeny robia
moj znamy si v MHD cke vyberie zrkadielko, upravi si vlasy a napomaduje usta :D a to je muz. my sa z neho tak rehoceme :D:D:D cudne...
sweater,
preco by to nemohli tusit? Normalny clovek v pritomnosti inych ludi vzdy rozmysla, ci by im nieco nemohlo vadit. Ale ty si mozno ina...
myslim, ze nie je nic zle na tom, ked sa zena v takej situacii pozrie do zrkadla, letmo skotroluje, ci nema vlasy ako diva Bara, ci nema rozmazany make up, mozno popravit bluzku, a pod, ale upravovat prsia alebo vytiahnut hreben a zacat si cesat vlasy, to je asi prilis... ja by som si asi jemne upravila vlasy, jednym tahom =) a ak ruzovat, tak naruzujem, resp. naleskujem a potom nenapadne skontrolujem, ci som sa trafila =) ale niektore sa asi citia dostatocne pohodlne, ako doma, na to, aby si zacali robit komplet make up =)
ale k tvojej otazke, nie, ja som to este nezazila...
ta3: " kaslem na vonkajsie pozlatko, na strojene pozy a pod, prirodzenost a jednoduchost su najkrajsie "
dobree mas spravne myslenie dievca :)
Uhlie, nemam cas citat celu diskusiu, ale poviem svoj nazor, niektore z uvedenych veci, ktore kritizujes, su pripustne, niektore uz nie, nebudem to menovat, ja by som z toho urcite nerobila nic, najma nie v muzskej spolocnosti, ale ja som stara skola a nie som typicka zenska, ja sa uz davno neskraslujem a kaslem na vonkajsie pozlatko, na strojene pozy a pod, prirodzenost a jednoduchost su najkrajsie, ja jedine, co obcas spravim v takejto situacii je, ze sa v zrkadle na seba usmejem a je mi fuk, ci som vo vytahu sama, alebo s tuctom muzov, Tebe poradim, dnesny svet je aky je a Ty lepsie spravis, ak sa mu prisposobis, alebo sa nad take spravanie jednoducho povznesies, ak zacnes vyvazovat situaciu ukonmi (no nemyslim, ze to myslis naozaj vazne), ktore spominas, klesnes na ich uroven, dokonca este nizsie a pravdepodobne vacsina z nich by ani nepochopila dovod, co Ta k tomu viedol, na druhej strane je fakt, ze by sme nemali byt lahostajni voci tomu co sa deje okolo nas, ale je toho vsade naokolo uz tak vela, ze snaha jednotlivca o napravu je neunosna, prevychova by zase mala zacat hromadne v rodinach a na skolach, tam vidim sance zvratit moralku rutiacu sa dole vodou, ale nie, ze Ty zacnes kazdej pipke vo vytahu vycitat a poucat ju, ze podobne upravy mala urobit predtym v sukromi, ci uz doma, alebo na pracovisku
oni nemozu tusit ze ty si zrovna jeden z tej malej skupinky, ktoremu vadi kazda hlupost... na zenach
si tym zenam padol do oka ked ta uvideli vo vytahu-tak aby sa ti zapacili tak sa musia este poopravovat nie?
a ci to robievam aj ja?NIE je to podla mna trapne
A este by som sa chcel spytat, ci by im nevadilo, keby som si v takej situacii usral, alebo zacal si popravovat vajcia, aby som trochu vyrovnal situaciu?
:)))) tak s tym prdom neviem neviem-ale keby si este zacal sahat do rozkroku-TAK URCITE BY TI POVEDALI ZE SI UCHYLAK :)))) TAK TO RADSEJ NESKUSAJ