Dnes sme s kolegami dali nahodou rec na Tatraladiu. Chcem tam ist v lete s rodinkou. Uz sme tam raz boli a vsetko bolo OK. Jeden kolega vsak spominal, ze tam jeho priatelku z jedneho tobogana pri dopade vyhodilo mimo bazen. Nic vazne sa jej nestalo, no ked upozornil na to personal ten povedal, ze vsak treba "brzdit".
Druhy zas hovoril ze spoje, z kt. su spravene tobogany nie su dobre vyriesene, bo jeho kamaratovi tam strhlo znamienka z chrbta.
Mate aj vy nejake podobne negativne skusenosti s tymto aquaparkom??
Tatralandia - zle skusenosti
ale pri kazdom bazene ma dozor aj plavcik
Saša: tam je x bazenov, takze vyska vody je rozlicna pre kazdy jeden bazen..
moje deti idu do tatralandie z tabora poprvi krat a chcela by som sa opytat aka prliblizne hlboka je tam voda????
Takze: v Tatralandii sa na toboganoch pouzivaju bud raftovacie clny, alebo podlozky pod telo. Ak Tvoj kolega podlozku nemal a strhol si znamienko, je to jeho problem a jeho chyba. Ak sa dodrzuju bezpecnostne pokyny, nehrozi zranenie. Moze sa stat , ze si niekto udrie laket a podobne, ale to je presne riziko....potom zalujme aj vyrobcov koliekovych korculi hahaha. Ja v tatralandii nemam problem na toboganoch jazdit s 7 rocnym synom...alebo ho pustam sameho. Vzdy si treba precitat instrukcie na tobogane a ak je tam obtiaznost extrem, tak musi clovek cakat, ze to nebude decka smyklavka. Vyletiei mimo bazena? To sa mi este nestalo a neviem si to ani predstavit. Ludia blbnu, nedryiavaju predpisi a potom sa stazuju.....P.S. raz som sa roztrieskal na tobodana v aqua del..narazeny bok, rebra, ruka, ale siel som po stojacky a potom dole hlavou...porusil som predpisi, moj problem :D
Ja len k tym toboganom, to je blbost ze tolerujete "zle spoje" alebo cokolvek..
To coskoro budeme potom tolerovat aj zle spoje na trupe lietadla?
Ved to je sakra dolezite aby tobogan bol dokonaly, lebo toboganu zverim svoj zivot, ved nie? :D
Ale aspon viem na co si mam vo svete davat pozor..
Ak by sa mi to stalo, nasiel by som si majitela toboganu, bez srandy to s nim vybavil.. Alebo by som ten tobogan zavrel a rozobral im ho tam..
nenavidim ked su ludia tak hlupy ze toleruju tak elementarne veci, kazi mi to zivot.
tak ja zlé skusnosti s tatralandiou ani nemám, skôr to, že som si tam narazila zadok v jednom tobogáne, lebo som nevedela že dopadnem do plytkej vody. moj otec si tam narazil rebrá, ale to preto,že mal vyše o 20 kg viac ako bolo povolene :D
mne kusok koze z chrbta strhlo v tobogane v aquacity. negativnu skusenost s toboganmi v tatralandii nemam, kedze ked som tam bola predminule leto, pri toboganoch boli rady ktore vyzerali tak na 30 min cakania.. co bolo horsie, bazeny boli tak plne ze nebolo mozne preplavat ani 2 metre (neprehanam)
Mna minuly rok vyhodilo pri dopade do bazena z clna cez murik za zabranu, a len kusok od stlpa. Inac je tam vsetko strasne drahe. Najlepsi bol kazdy rok Western ale aj ten chcu zmeniť v neprospech:
Ja chodim do aquaparkov iba v zime ;) ... teraz to je po 5 euro a je tam velmi malo ludi. Nechapem co sa tam vsetci trepu cez leto, ked je to po 20 euro a preplnene, ze sa tam iba caka a nic z toho ti ludia nemaju ... Takze ja musim povedat, ze aqauaparky mam velmi rad ;) lenze v lete som v nich nebol asi 10 rokov :) iba v zime, jar, jesen ;)
Dee, jj, s tym suhlasim, ale predsalen...vymrst niekoho? :-/ Asi si spustanie na tobogane do buducna rozmyslim :-/, mohlo to skocit aj horsie, ako lahkym zranenim.