Dnes sme s kolegami dali nahodou rec na Tatraladiu. Chcem tam ist v lete s rodinkou. Uz sme tam raz boli a vsetko bolo OK. Jeden kolega vsak spominal, ze tam jeho priatelku z jedneho tobogana pri dopade vyhodilo mimo bazen. Nic vazne sa jej nestalo, no ked upozornil na to personal ten povedal, ze vsak treba "brzdit".
Druhy zas hovoril ze spoje, z kt. su spravene tobogany nie su dobre vyriesene, bo jeho kamaratovi tam strhlo znamienka z chrbta.
Mate aj vy nejake podobne negativne skusenosti s tymto aquaparkom??
Tatralandia - zle skusenosti
za mna tatralandia jednoznačne nikdy viac. deti boli sklamane z dlheho čakania a malym detom je to tažke vysvetlit. aj ostatne deti tam už boli nepokojne. a ten personal neochotny? nemam slov. za tu cenu to nestoji. ostavame verní Aquacity v poprade
Musela som zareagovať, boli sme v tatralandii uz treti krat napriek tomu ze to máme cca 160km.A vzdy sme boli spokojní ,mám deti ktoré sa vybláznili ..mladší ma 5 rokov a nebol pri ničom problém. Personál úplne v pohode a nikdy sme nezažili nátresk a dokonca sa dalo úplne v pohode plávať. A sťažovať sa na farbu vody v termálnom bazéne mi príde viac než divné:)).My sa tam určite vrátime boli sme spokojní aj voľ né ležadlá aj miesto v bazéne ...boli sme vždy v týždni takže možno preto. Odporúčam
No tak bol som tam tento týždeň a celkom som si to tam užil až na tie vysoké ceny a dlhé rady na tobogany.Ale jedná vec ma tam zarazila:Všade totiž píšu ,ak sa odfotíte na tobogane,môžete poslať fotku na Mail zadarmo. No ale keď som odchádzal,musel som za fotku doplatiť 2 eurá.To by, samozrejme,nebol až taký problém,ale keď som si pozrel mail,zistil som,že tá fotka tam nie je. Takže,biznis je jedná vec,ale oblbovanie ľudí je druhá vec.
Ja som sice v tatralandii bol len raz a to asi ked ju otvarali alebo rok potom, viem ze sa tam este platilo slovenskymi korunami tusim tak to bolo asi uz dost davno :D.
V kazdom pripade mne to pripadalo ze je to tam vsetko lacne a vsade plno ludi. Keby bolo vstupne co ja viem 100 alebo 200 eur bolo by tam tam 5 krat menej ludi a hned by pobyt tam mohol byt prijemnejsi, viac miesta v bazenoch, menej ludi na toboganoch a podobne.
Aj ked mam pocit ze teraz tam vymysleli nejaku haluz ze za doplatok sa mozes predbehnut :D ale pride mi to take divne.
Skoda, keby zdrazeli mozno by som sa tam este siel pozriet.
Ach, nestačím sa čudovať čo všetko tu čítam. Že si niekto odrel lakeť na tobogáne? No a? Veď je to plast a holá koža, tak sa nájde miesto, kde je to suchšie. Že niekoho vyhodilo mimo bazéna? To si nejako neviem živo predstaviť a to som tie tobogány prešiel toľkokrát, že to ani nespočítam :) A neviem čo také mal ten plavčík, ktorý bol na to upozornený urobiť, prestavať tobogán alebo bazén? Že je tam veľa ľudí? A čo čakáte, že tam bude prázdno, keď je leto a vonku je teplo? V lete sú preplnené aj obyčajné kúpaliska, kde je hlava na hlave. Potom sa niekto sťažuje, že púšťajú ľudí aj nad kapacitu a chvíľu na to sa tu niekto ďalší sťažuje, že ich pustiť nechceli, lebo majú plno. Tak povedzte, ako vám vyhovieť?
Že je tam drahé jedlo? Je. A čo teraz? Vezmem si jedlo z domu a nech sa strčia aj s ich cenami.
Bol som tam celkovo 3 krát a mám v pláne tam ísť znova. Raz sa stalo, že tam bolo ozaj veľa ľudí a čakali sme dlhšie v rade, ale tak s tým treba trocha rátať, že keď je tam natrepané, tak to potrvá nejaký čas než sa každý vystrieda. Mne akurát mierne vadilo málo nafukovačiek.
Personál je podľa môjho názoru tiež príjemný a nemal som s nimi problém.
Takže ja mám len dobre skúsenosti a zážitky s Tatralandiou. Ale na druhej strane keby som tam mal ísť s malými deťmi, tak to by som si radšej premyslel. To ich radšej vezmem na kúpalisko, lebo si neviem celkom predstaviť, čo by som tam s nimi robil a pri takej cene vstupenky presedieť celý deň pri deťoch to asi nie pokiaľ by nechceli behať po tobogánoch. ;)
Prave teraz sme sa odtial vratili, a jednym slovom by som to zhodnotila ako GRC! Isli sme ako rodina (2x dospely, 1x student, 1x dieta), mali sme 2x celodenny vstup zdarma, no za dieta a studenta sa aj napriek tomu doplacalo takmer 40€! Ono by to nebolo take zle, keby to stalo za to. Kapacita nikoho nezaujima, voda smrdela a bola velmi spinava, videla som si maximalne po prsia, 3x som premyslala ci vobec do nej vojdem, a ked som uz vosla, velmi rychlo som usla. Vnutorne bazeny voli troska lepsie, ale to co tam clovek dychal sa vzduchom ani len nedalo nazvat. Ked sme stali v bazene, neustale niekto kopal nas, neustale my niekoho, vlastne sme tam ani nemali co. Vazne maximalne tak stat, a vlastne nic. Na tobogan sme cakali vyse 15 minut, a ani nestal za to. Dalej by ma zaujimalo, ktory inteligent tam dal hrbolave kachlicky, ktore boli na bosu nohu naozaj neznesitelne!! Ani sekundu som nemohla bezbolestne stat. Nehovoriac o tom, ked sa 7 rocna dvera potkla, a naozaj nepekne na nich doskriabala. Co bolo vsak horsie, ze ked sme prisli za plavcickou, ze kde je osetrovna aby jej to aspon vydenzifikovali, poslala nas na osetrovnu, pred ktorou uz stal pan s rozbitou hlavou, ze tu stoji uz vyse 7 minut, a uplne marne. Na osetrovni nikoho, fakt hroza. My osobne, sa tam uz urcite nikdy nevratime a nikdy to nikomu ani len neodporucim. Za mna 3/10!!!
Keďže máme dieťa, s ktorým veľa výletujeme, ale v "najlepšom slov. aqaparku" sme ešte neboli, tak aj ja som podľahla megalomanskej reklame a išli sme. Už pri vstupe pri pokladniach ma ohúrila gýčovitosť tohto megastánku, nekonečné čakanie na vstup som strávila pod “dúhou”, pozorne sledovaná smutnými očami “obesenej” megapanda. Prišli sme ráno s celodennou vstupenkou a márne sme hľadali aspoň jedno lehátko, či stoličku, kde by sme si všetci zložili veci... Na každom kroku som cítila, že vstupné mi predali iba preto, aby ma mohli vo vnútri obrať o čo najviac peňazí, ale o môj príjemný zážitok alebo relax sa nikto nestaral. Takéto nepríjemné pocity som nezažila v žiadnom aquaparku na Slovensku ani v Rakúsku či Maďarsku. Kapacita sa tu vôbec nesleduje, ide iba o to, vybrať čo najviac peňazí na muškách, ktoré svojou zvedavosťou uviazli v pavúčej sieti. Maximálne raz sa prebojujete ku masážnej triske, či spustíte na tobogane, potom sa vám už nechce čakať... o plávaní nemôže byť ani reči, tak iba stojíte vo vode na jednom mieste a hádžete si loptu. Snažíte sa udržať náladu, tak si dáte kávičku, pri vodnom bare skúsite známy drink s úplne “novou receptúrou ”... Prevádzkovatelia by si mali uvedomiť, že je priehľadné a primitívne “ošklbávať” na všetkom (niekde vezmete, niekde popustíte, aby si to zákazník ani neuvedomil, cítil s príjemne a prišiel zase... Kašlali sme na celodennú vstupenku a išli sme domov. Od auta sme zazreli “zoo”, keď sme sa priblížili, zistili sme že zdieračské praktiky pokračujú, tak sme nasadli do auta a vybrali sa na cestu domov. Ešte že máme po ceste salaš Krajinka, ktorý opäť nesklamal. Dobre sme sa najedli, nakúpili sme poctivé produkty od príjemných ľudí a dcéra si užila zoo aj výstavu zadarmo.
v madarsku mate takyto zabavny vodny park za nesmierne mensi ucenu, myslim ze 7-8eur na 1 den..
je to obrovske a vela atrakcii
nie ako u nas, ze 15eur na 3 hodiny
tak to kde sme ?
aha, na slovensku.
AHOJTE...
PO PREČÍTANÍ VŠETKÝCH NEGATÍVNYCH PRÍSPEVKOV TÝKAJÚCICH SA TATRALANDIE SOM BOLA ZNECHUTENÁ A MYSLELA SOM SI, ŽE JU NAKONIEC PRI POBYTE V TATRÁCH AJ VYNECHÁME...
A SPRAVILI SME DOBRE, ŽE SME TAK NEUROBILI...TATRALANDIA JE PARÁDNY ZÁŽITOK! NIE JE TAM NIJAKÝ PROBLÉM S PERSONÁLOM - VŠETCI BOLI NESMIERNE MILÍ, S CELKOVÝM CHODOM, DOKONCA ANI S VLASTNÝM JEDLOM A PITÍM, ALE DÁ SA TAM DOBRE NAJESŤ ZA NORMÁLNE SUMY...NIČ STRAŠNÉ...DOKONCA ANI ČAKANIE V RADOCH NA TOBOGANY NEBOLO TRAGICKÉ, ASI LEN 1x SME SI DLHŠIE POSTÁLI.
TAKŽE PRE VŠETKÝCH, KTORÝCH BY TIEŽ ODRÁDZALI NEGATÍVNE RECENZIE, NEBERTE NA VEDOMIE A CHOĎTE SA ZABAVIŤ!!!
MY SME TAM STRÁVILI 9 HODÍN BRUTÁLNEJ ZÁBAVY, ODCHÁDZALI SME VYŠŤAVENÍ, ALE ŠŤASTNÍ...A NA DRUHÝ DEŇ SME SA ZOBUDILI S RIADNOU SVALOVICOU...O 2 TÝŽDNE REPETE!!!:)