Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neviem na ňu zabudnúť

Príspevok v téme: Neviem na ňu zabudnúť
chladomor

Na strednej škole som štyri roky zaľúbený do spolužiačky, o čom ona ani nikto iný doteraz nevie. Aspoň dúfam, keďže ľudia môžu byť niekedy viac všímavý, ako by si človek želal. Ale k veci. Už dva roky chodím na vysokú a stále na ňu akosi neviem zabudnúť. Už som si pár krát myslel, že je to už za mnou, ale vždy sa to akosi vráti. Zvykne sa mi o nej snívať, alebo ma niekedy len tak ovládne predstava, že je práve pri mne a keď precitnem, skoro ma až strasie. Mám z toho celého divný pocit, naozaj by som na ňu chcel zabudnúť. Praďte mi prosím ako na to.
Nikdy som nemal vzťah s dievčaťom, ani náznak a tiež nemám žiadnych priateľov. Moja existencia si ani nezasluhuje, aby bola označovaná ako ľudský život. Problém je, že môj stav je taký, že niektoré príčiny môjho stavu sú vlastne jeho dôsledkami a naopak. Preto nie som schopný vymaniť sa z toho začarovaného kruhu.
Preto sa obávam, že vaše prípadné rady, hoci budú asi dobré, nebudú mi nič platné. Tak či onak, možno som sa len potreboval vypísať.

chladomor

beskyd

Tak nejak aj uvažujem, ale napomáha to. Už pre mňa nie je skutočným človekom, ale niečím neuveriteľne lákavým a pritom nedosiahnuteľným.

jajka001_

napadlo MI...ze ide vzdy o to, co clovek dokaze v druhom nájsť...ze napríklad jeden vidi len zle veci a ten druhy zas vidi ine, kvality, ktore ten druhy nepostrehne, a je to skoda, ak ten ktory tie kvality vidi, a tuzi po nich, a nemoze ich mat, kym ten druhy, ktory ich ma pod nosom, ich nevidi...nieco ako "nehadzte perly sviniam"

proste ludia sa lisia v mnohych veciach. su povedzme muzi ktori idu fakt po tom mase a to im staci. a su ti, ktori idu hlbsie, a dokazu ocenit to vnutro.

asi som uz dost unavena a pisem bludy tak ma prosim ospravedlnte

chladomor

Zákony života..., k tomu poviem len toľko, že to znie zaujímavo. To čo sa stane nikdy nie je dobré alebo zlé. Skrátka sa to stalo a žiaden prívlastok, ktorý tomu ľudia dajú danej veci nič nepridá ani z nej neodoberie.
Moju túžbu po ľudskej spoločnosti vnímam len ako zvierací pud tzv. spoločenského tvora, ktorým človek je. Samozrejme je dosť nezdravé, keď zostane nenaplnená. Nie je to však ani dobré ani zlé. Skrátka to je.

beskyd

no, v zasade rozumiem, si jeden z mala ludi ktori sa vo vztahoch nespravaju ako zvierata ktore na jednom travniku vylezu na jednu samicu a na vedlajsom travniku za 5 minut na druhu, zrejme v tej babe vidis pridanu hodnotu ktoru ine zenske nemaju, chapem. skus to zobrat z dvoch rovin. prva je ta, ze nakolko sam seba si nevazis, predstava ze by si s tou babou bol vo vztahu nie je z pohladu tej baby bohvieco, ona potrebuje nieco ine zrejme takze by si mohol byt rad ze v podstate spolu nie ste a mozno nasla nieco lepsie. druha rovina je, ze si predstavis, ze kazda zena, ale v podstate kazdy biologicky tvor je biologicky determinovany program ktory az na zopar vizualnych odlisnosti hlada to iste a sprava sa rovnako programovo a mechanicky ako vsetci ostatni, najma pokial ide o selekciu partnera, cize nesnaz sa v nej vidiet bohynu ale vnimaj ju ako kus masa ktory hlada rovnako ako vsetci len dobre geny, zabezpecenie a nejaku tu prestiz aby ostatni zavideli, nebudes si to tak pripustat.

jajka001_

utiahnutych samotarov, tych je vela.
to, po com tuzite, je to, co si myslite, ze by ste boli ziskali, ak by sa boli vase sny splnili
ale
moj zivot mi dosvedcil ze funguju iste zakony zivota
ak sa to nestalo, tak sa to nestalo pre to, ze sa to stat nemalo, lebo tak je to lepsie
a tomu musite verit a to vas oslobodi
a vy sa pohnete vpred.

chladomor

Nie som s ňou v žiadnom kontakte, dúfam že sa má dobre a nie je sama. Stále viem naspamäť jej telefónne číslo, ktoré som "náhodou započul" keď ho niekomu diktovala. Nikdy som jej nevolal.

A čím je výnimočná? Asi tým že vtedy sa javila byť podobným utiahnutým samotárom ako ja. Teraz však dúfam, že tomu tak nie je.

ShaulaThalit

Ty si v niečom ako ja. Ja keď fajčím, hovorím si, že tá camelka sa teší zo života viac ako ja...
Ja som mala vzťah, založený na veľmi silných citových podkladoch, fakt, neskutočné, šialené, atď a skončil sa zo dňa na deň... je tomu už veľmi dlhá doma a ja mám pocit, že ho milujem ešte viac. Je to istým spôsobom duševná bolesť; tak isto ako ty, ani ja nepotrebuje rady, ale skús sa pozerať do predu, že to, čo nosíš v sebe ti nevezme nikto a je tu ešte čas, ktorý urobí veľa...

jajka001_

kruté, byť šesť rokov platonicky zamilovaný. a este si s nou v kontakte? vies , aká je, ako žije?
čím je pre teba výnimočná?