Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chlapi a NEVERA

Príspevok v téme: chlapi a NEVERA
xiu xiu

chcem sa spýtať mužov, chlapov, chlapcov sa jednu vec. Prečo majú tendenciu striedať ženy /táto otázka je smerovaná hlavne tým ktorí to robia/, nechcem počuť že to máte tak v génoch a podobné kraviny.. chcem počuť normálnu odpoveď, čo vás k tomu vedie - zvedavosť, dosahovanie skúseností, alebo čo presne, prečo existujú chronickí sukničkári, čo presne ich k tomu vedie že nedokážu zostať s jednou ženou, prečo ich musia mať toľko... ďakujem za všetky solidne odpovede..

maman

aaano,sme cicavce!Ale to znamena,ze ked sa vyspim s druhou,nelubim svoje dievca!!!velmi ju lubim,ale jednoducho potrbujem z casu na cas zmenu,pre zenu je to krute,ale musi to tak skratka byt,urcite za je vela chlapov :-)

maman

Proate maloktoreho chlapa byt stale pri tej istej,podla ho omrzi mat sex stale s tou istou a potrebuje zmenu.Ved pozrite zvierata v prirode??Ktory samec sa pari 2 krat s tou istou samicou?? :-)

christian

Dior, takže ženy berieš ako nejaký tovar, z ktérého si vyberáš? Fakt vám ti nezáleží na citoch? Ak si éšte tam odpíš, to by ma fakt zaujímalo.

kristl

hlavne si dokazujú, akí sú machovia, chýba im zdravé sebavedomie a hlavne zodpovednosť...pretože, ak sa už"zahľadia do inej, prosím, treba ísť "o dum dál"...prečítala som si v poslednom čase toho naozaj veľa o nevere..neverníkoch atď./viď Plzák a pod./, ale odomňa nečakáš odpoveď...som žena /a podvedená/ po 30 rokoch možno povedať /čuduj sa svete/ veľni dobrého manželstva...ten moj si "údajne" dokazoval, že je ešte o neho záujem.../prekvapivo/, ona mala 36 a on, no čo už /dochodca/ neuveriteľné, zrelé na román...neželám to nikomu zažiť, je to ponižujúce, ale psychoterapia je asi v inej rubrike, takže aj ja čakám so záujmom na odpovede od mužov samotných.../i keď už neočakávam nič nové.../, čo by som o tejto problematike nečítala...