chcem sa spýtať mužov, chlapov, chlapcov sa jednu vec. Prečo majú tendenciu striedať ženy /táto otázka je smerovaná hlavne tým ktorí to robia/, nechcem počuť že to máte tak v génoch a podobné kraviny.. chcem počuť normálnu odpoveď, čo vás k tomu vedie - zvedavosť, dosahovanie skúseností, alebo čo presne, prečo existujú chronickí sukničkári, čo presne ich k tomu vedie že nedokážu zostať s jednou ženou, prečo ich musia mať toľko... ďakujem za všetky solidne odpovede..
chlapi a NEVERA
a respektujete aj to že ženy su cicavce, alebo to už neplatí?
čo takto charakter?
aaano,sme cicavce!Ale to znamena,ze ked sa vyspim s druhou,nelubim svoje dievca!!!velmi ju lubim,ale jednoducho potrbujem z casu na cas zmenu,pre zenu je to krute,ale musi to tak skratka byt,urcite za je vela chlapov :-)
Maman, takže si nepriamo potvrdil, že muži sú zvieratá
ešte,že mate tu svoju prirodu...na čo by ste sa vyhovarali
Proate maloktoreho chlapa byt stale pri tej istej,podla ho omrzi mat sex stale s tou istou a potrebuje zmenu.Ved pozrite zvierata v prirode??Ktory samec sa pari 2 krat s tou istou samicou?? :-)
Dior, takže ženy berieš ako nejaký tovar, z ktérého si vyberáš? Fakt vám ti nezáleží na citoch? Ak si éšte tam odpíš, to by ma fakt zaujímalo.
obávam sa,že zo strany mužov na to nieje solídna odpoved...
kristl a vieš si predstaviť ako su asi sklamaní ked prestali klamat oni jeden druhého?
hlavne si dokazujú, akí sú machovia, chýba im zdravé sebavedomie a hlavne zodpovednosť...pretože, ak sa už"zahľadia do inej, prosím, treba ísť "o dum dál"...prečítala som si v poslednom čase toho naozaj veľa o nevere..neverníkoch atď./viď Plzák a pod./, ale odomňa nečakáš odpoveď...som žena /a podvedená/ po 30 rokoch možno povedať /čuduj sa svete/ veľni dobrého manželstva...ten moj si "údajne" dokazoval, že je ešte o neho záujem.../prekvapivo/, ona mala 36 a on, no čo už /dochodca/ neuveriteľné, zrelé na román...neželám to nikomu zažiť, je to ponižujúce, ale psychoterapia je asi v inej rubrike, takže aj ja čakám so záujmom na odpovede od mužov samotných.../i keď už neočakávam nič nové.../, čo by som o tejto problematike nečítala...