chlapi a NEVERA

Príspevok v téme: chlapi a NEVERA
xiu xiu

chcem sa spýtať mužov, chlapov, chlapcov sa jednu vec. Prečo majú tendenciu striedať ženy /táto otázka je smerovaná hlavne tým ktorí to robia/, nechcem počuť že to máte tak v génoch a podobné kraviny.. chcem počuť normálnu odpoveď, čo vás k tomu vedie - zvedavosť, dosahovanie skúseností, alebo čo presne, prečo existujú chronickí sukničkári, čo presne ich k tomu vedie že nedokážu zostať s jednou ženou, prečo ich musia mať toľko... ďakujem za všetky solidne odpovede..

maman

lera ak myslis mna,sice som mlady a prezil som toho vela,bol som partnerke neverny a ona mi to dala pekne pocitit!!teraz po 6 mesiacoch ma psychicka skoro uplne znicila...ak viem co to je...ALe proste nevera bola a aj bude!!!

lera

asi tu niektori pritomni este v zivote nepadli poriadne na hubu, ako sa hovori, a poniektorym, by to len a len prospelo....

maman

HMM...proste keby si chlap pochopis!je to zla vlastnost,ale niekedy je poste slaba chvilka a neodolas!!proste musis!!!

maman

A ty vies co je charakter??ja viem dobre co to je!Ale je vela muzov,co zahybaju,proste je to sucast zivota a treba sa stym zmierit a ani zeny nie su svatine

soona

to je taká výhovorka na dnesnu dobu, na ktorú sa dnes mnohí vyhovárajú aby si uľahčili život, ešte si sa nikdy nestretol s charakterným človekom a tým pocitom a chuťou byť tiež taký?