neznášam svoje telo, mám 17 rokov, na konci leta som vážila 77 kg a teraz sa idem odvážiť a dobre že som nedostala infarkt že 85 kg, idem sa zblázniť nechápem ako sa to stalo, fakt sa cítim ako jedno veľké nenažraté prasa a aj tak vyzerám, potrebujem schudnúť 20 kíl-ble otras
citím sa jak prasa
a za ako dlho smajliQa?
smajliQa fuuha celkom dost.. hlavne sa čudujem že až tak lebo z vysokej vyhay sa lahsie chudne ale zo 65 ? to nie je vela.. a za aku dobu? btw. mozes mi teda poslat tu dietku? paulitahabakuk@zoznam.sk
paupau... zo 65 na 51
smajliQa z akej vahy na aku si sla ty dole?
fatwoman nieco musis robit zle... neviem.... ked ti nejde schudnut.. dedicne to nemoze byt?
zacni sa hned zdravo stravovat. ako to tu bolo uz popisane, najdes to aj na nete. a vela vela vela vela pohybu. ked ides do skoly, do obchodov, hocikam, vykasli sa na bus a chod peso. davaj si dlhe a rychlejsie prechadzky ked nevladzes behat.
Ja mám dosť výraznú nadváhu 20 až 25 kg, pokúšala som sa už veľa krát schudnúť a nikdy som ani po 2-3 mesiacoch nezaznamenala zmenu váhy väčšiu ako 2 kg, no teraz mám toho veľa do školy, ale keď bude pokoj tak začínam makať a dávam si za cieľ do septembra schudnúť zo 85 kg aspoň na 75 kg, dúfam, že sa mi to podarí. Čo myslíte, ako je najlepšie začať-teda pripraviť telo na chudnutie a zmenu stravovania-chcem sa vyhnúť jojo efektu. Mám okolo 168 cm a moju vysnívanú váhu si dokonca roka predstavujem od 60 kg až 67 kg.
tak smajliqa aj tak všetci tušíme na aký princím tá "dieta" funguje tak najjednoduchšie bude ked to sem zavesíš.. aa ved čo :D
tak smajliqa aj tak všetci tušíme na aký princím tá "dieta" funguje tak najjednoduchšie bude ked to sem zavesíš.. aa ved čo :D
ani mne nic neprislo, prosim, ak niekto mozete, tak mi poslite na sandysue@zoznam.sk dakujeeem, velmi potrebujem schudnut a neviem ako :(