Mali by mať homosexuáli právo adoptovať si dieťa?

lost

povodne som sem nechcel prispievat, avsak zaujima ma co si myslite na "pravo mat dieta"

teda:

to ze so msa narodil, som clovek, mam PRAVO mat deti, automaticky?

preco nemame automaticky vodicaky? preco ma vobec niekto pravo na vodicak? preco nemame pravo na strelne zbrane automaticky?

coraz castejsie si myslim, ze kto vymyslel svojpravnost, bol tiez velky pripad, ak nie rovno nejaky clovek co chcel znicit ludstvo :D

proste:

to ze mozem mat deti, este neznamena ze by mi malo byt dovolene ich mat

podla mna by na to malbyt vodicak, nekompromisne... nejake komplxne testy a TRESTY - ak zlyhas, mas problem..

lebo ako vidim, a to nie len v "mensinach" ale aj u belochov, (akakolvek krajina), ze si proste len porobia deti, z akehokolvek dovodu a po case ich to prestane bavit...

avsak, uvedomuju si co prave urobili, ked splodili dieta? uvedomuju si co to znamena NOVY ZIVOT? uvedomuju si, ze nie ONI su centrom vesmiru? atd atd

je to krute ?

a to ze to dieta nema "poriadny zivot" uz krute nie je?

lenze co je "poriadny zivot" ?

mat 5 izbovy byt v centre? ci 5m2 chatku na smetisku?

co je horsie?
1. 10izbak v centre, byt za vodou, ale dieta neciti lasku od rodiny.
2. mat nic, mat stan na smetisku, avsak rodina by bola po cely cas spolu a laska by bola amozrejmostou

(oba pripady su z reality)

0vecka

2 jajka a akoze detsky domov je podla teba co??? taky clovek co vide s decaku ma prakticky nulove sance sa presadit v zivote...

ververka

to sme a prave preto by som bola skor za sterilizaciu romov ako za nemoznost registrovat homosexualov a nedovolit im deti :)

rofl

jajka ale co su toto za dovody? ved silne puto nemusi existovat ani medzi biologickymi rodicmi a detmi. adopcia sa myslim dost prisne posudzuje ak by sa to doladilo aj zakonne, bolo by to o niecom inom. ako deti vnimaju ak ich biologicka matka pije, biologicke otec ich tlcie kazdy den a mozes pokracovat.

0vecka

2 jajka to je taky argument ze si myslis ze by sa nevytvorila citova vezba... to je hlupost... a myslim ze ked sa nad tym zamyslis prides na to aj ty... si predstav ze by si sa s kamaratkou starala o dieta ktore by ste obidve xceli a teda by ste boli obe hetero ale by ste sa o to dieta starali zrazu sa pohadate tak to decko len tak zahodite??? to je blbost...

jajka001_

ververka ano ale u muzov je to trochu komplikovanejsie. okrem toho, uchylaci a nasilnici su vacsinou muzi. a je rozdiel ked si to vybavi takto, ze s niekym otehotnie a vychovava vlastne dieta, ako ked si dvaja muzi vezmu cudzie dieta.

jajka001_

proste je hlupe ze pri homosexualoch sa stale riesi len to ze co chcu oni,na co chcu mat pravo ale deti su zive bytosti,s nimi sa nemozu takto zahravat. nech si spolu ziju ak tak chcu ale tie deti si taky zivot nevybrali, maju pravo zit normalne.