Chudnutie pomocou cvicenia a zdravej vyzivy

Príspevok v téme: Chudnutie pomocou cvicenia a zdravej vyzivy
Marianka

pred par dnami som sa rozhodla, ze zacnem pravidelne cvicit a zaroven sa zdravo stravovat. zacala som chodit na Pilatesove cviky + fitloptu, spining do fitnes centra. chcela by som vediet, co by som mala jest, resp. vylucit z jedalnicka. a este nieco: kolko kil by som mala takto schudnut asi za mesiac, ked pritom cvicim aj doma? vdaka.

tHugeQ

podla mna staci denne behat a normalnou beznou stravou chudnutmesacne 3-4kg.ja chudnem behom a normalnou tradicnou kuchynou s tym ze jeden tanier zjem bez ohladu ci je to dietna strava.napr gulasova normalne zaprasena polievka.ak su jnedlicky s masom tak dve knedlicky si dam.chlieb mam denne na stole a nerozumiem preco kazdy prestane jest chlieb.ja chudnem s plnym zaludkom a dobrym jedlom ale s tym ze jednu porciu jen zo vsetkeho.mesacne 4kg idu dole.denne zabezim 15-20kol myslim vdaka behu vsetko ie dolu.bola som velmi tazko chora preto idem cestou vsrtko jest a z nicoho neduplovat.vobec nic nevylucujem zo stravy a ziadnou dietou nechudnem jem normalnu kombinaciu jedal ryza s masom zemiaky s masom.na to aby ste schudl nemusite prisnou dietou chudnut ale beznou stravou v pripade ze jednu porciu zjete a pridate intenzivny pohb.cize ziadne nezmyselne diety delena strava coi paleo dieta nebodaj nic len zelenina.mojou teoriou vsetko ide dole.a jem aj biele pecivo ale jeden krajec denne

miki 1964

Koho zaujíma chudnutie s cvičením a zdravou výživou, pozrite si stránku
www.krotiteliatukov.eu.
Vrelo odporúčam, poznám ľudí ktorý mali výborné výsledky s týmto kurzom a nemajú žiadný JO - JO efekt

ikuska

ak xcete spravne schudnut zbavit sa telesneho tuku ,naucit sa spravne cvicit na storojoch,ae aj s vlastnou vahou,a hlavne naucit sa spravnedychat co je pri cviceni co je pri cviceni dolezite,je dobre zaplatit si toho trenera,mala som ho aj ja a zhodila som v pase 25 cm,v bokoch 15cm atd.da vam dietu ktora je zdrava a ucinna.myslim ze to nie je najlacnejsie cca 5000sk ale stoji to za to

janka :)

začala som pred dvoma mesiacmi posilovať mam 15 rokov 170cm a 64 kg prihlásila som sa už aj na aerobik chcela by som vás poprosiť či by mi tu niekto nemohol pomôcť zo stravou čo môžem čo nemôžem alebo poprípade spraviť aj jedálny lístok ďakujem :)

terka

Majka je to veľmi individuálne, všetko záleží od tvojho metabolizmu, príjmu a výdaja energie a vytrvalosti. Lepšie je chudnúť pomalšie ako rýchlo, aby to bolo trvalé. Veľmi zaujímavé a poučné články o chudnutí nájdeš na -odkaz odstránený- Odporúčam prečítať, nie sú však pre tých , čo nechcú zmeniť svoj celkový prístup k spôsobu života a stravovaniu.