pred par dnami som sa rozhodla, ze zacnem pravidelne cvicit a zaroven sa zdravo stravovat. zacala som chodit na Pilatesove cviky + fitloptu, spining do fitnes centra. chcela by som vediet, co by som mala jest, resp. vylucit z jedalnicka. a este nieco: kolko kil by som mala takto schudnut asi za mesiac, ked pritom cvicim aj doma? vdaka.
Chudnutie pomocou cvicenia a zdravej vyzivy
podla mna staci denne behat a normalnou beznou stravou chudnutmesacne 3-4kg.ja chudnem behom a normalnou tradicnou kuchynou s tym ze jeden tanier zjem bez ohladu ci je to dietna strava.napr gulasova normalne zaprasena polievka.ak su jnedlicky s masom tak dve knedlicky si dam.chlieb mam denne na stole a nerozumiem preco kazdy prestane jest chlieb.ja chudnem s plnym zaludkom a dobrym jedlom ale s tym ze jednu porciu jen zo vsetkeho.mesacne 4kg idu dole.denne zabezim 15-20kol myslim vdaka behu vsetko ie dolu.bola som velmi tazko chora preto idem cestou vsrtko jest a z nicoho neduplovat.vobec nic nevylucujem zo stravy a ziadnou dietou nechudnem jem normalnu kombinaciu jedal ryza s masom zemiaky s masom.na to aby ste schudl nemusite prisnou dietou chudnut ale beznou stravou v pripade ze jednu porciu zjete a pridate intenzivny pohb.cize ziadne nezmyselne diety delena strava coi paleo dieta nebodaj nic len zelenina.mojou teoriou vsetko ide dole.a jem aj biele pecivo ale jeden krajec denne
Koho zaujíma chudnutie s cvičením a zdravou výživou, pozrite si stránku
www.krotiteliatukov.eu.
Vrelo odporúčam, poznám ľudí ktorý mali výborné výsledky s týmto kurzom a nemajú žiadný JO - JO efekt
ak xcete spravne schudnut zbavit sa telesneho tuku ,naucit sa spravne cvicit na storojoch,ae aj s vlastnou vahou,a hlavne naucit sa spravnedychat co je pri cviceni co je pri cviceni dolezite,je dobre zaplatit si toho trenera,mala som ho aj ja a zhodila som v pase 25 cm,v bokoch 15cm atd.da vam dietu ktora je zdrava a ucinna.myslim ze to nie je najlacnejsie cca 5000sk ale stoji to za to
Lean System si kupujem v Irsku.........na Slevensku som ho nevidela
Take srandy co predavas si nehaj nemas efedrin?
Majka je to veľmi individuálne, všetko záleží od tvojho metabolizmu, príjmu a výdaja energie a vytrvalosti. Lepšie je chudnúť pomalšie ako rýchlo, aby to bolo trvalé. Veľmi zaujímavé a poučné články o chudnutí nájdeš na -odkaz odstránený- Odporúčam prečítať, nie sú však pre tých , čo nechcú zmeniť svoj celkový prístup k spôsobu života a stravovaniu.