Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto sa skryva pod svoj nick

Príspevok v téme: Kto sa skryva pod svoj nick
User_37597

ahoj vazeni
zalozila som tuto temu kvoli tomu ze ked si tu tak krasne dokazete vymienat nazori a podaktory aj nadavat ako aj poradit si tak by som chcela vediet ci dokazete aj napisat nieco o sebe lebo prakticky nikto nevie nic o nikom.ja som zrovna nepovedala aby ste mi povedali meno,priezvisko,adresu atd...
mozno by ma zaujmalo kolko mate rokov,aku pracu mate,co ste dnes ranajkovali ;)
hovorim predovsetkym o tu znamich ludoch ako je adamkrt,slobodna,vejva,smajliqa....
proste ty ludia kt tu stretavam fakt kazdy den.
diky :)

alussska

Mám, dve sojky :o), jedna už v puberte, čo si doslova užívam, je to sranda :o)i keď niekedy ma poriadne vytáča. Neviem či je iná doba, ale podľa svojej mamy som ja vraj pubertu nemala...heh :o) možno ju mám teraz. Ty máš súrodnecov? Ja som jedináčik :o(.

User_37597

akoze ja som zvykla jedavat viac na ranajky ale v poslednej dobe nemam akosi chut sa rano napchat lebo vstanem o 6tej a za hodku si postiham vsetko pripravit do roboty a viem ze ked pridem do prace tak o hodku uz budem jest dalsie tak asi pre to..
jaj ale vcera som robila taku fasa dobru cesnakovo kremovu polievku a nabrala som si 3x :D
dnes sa chystam na nejake cestoviny a mam pocit ze aj nieco napeciem lebo uz zacinam mat abstak :D ano som zavisla na peceni :Dmilujem vypekat od rana do vecera :D
mas deturence?

alussska

Kašli na gramatiku, ale keby som Ti mohla niečo vytknúť, tak stravovanie. Drž sa podľa jednej múdrosti a to je : Na raňajky sa najedz ako kráľ, na obed ako sluha a na večeru ako žobrák. Ja síce mávam občas večeru ako kráľ, ale tie raňajky sú vždy kráľovské.
Na tú pizzu mám tiež chuť...:o)

User_37597

JAJ jasne viem co myslis :D
mam rada humor som zabudla doplnit..a nie nie nehladujem do obeda.jem kazde 3 hodky nieco..ked som prisla do roboty tak som si dala jablko a mam este chlebiky s pastetou a rozmyslam nad cestovinami alebo pizzou takze neboj ja niesom hladojuci typ cloveka :D
JAJ A UPLNE SOM ZABUDLA DOPLNIT DO MOJHO ZIVOTOPISU ZE NEOVLADAM GRAMATIKU NA 1... co ste si uz asi vsimli :D

alussska

Tri cukríky z bonboniery na raňajky? To mňa by už niekde odvalilo od hladu ! Akože na tomto vydržíš až do obeda?
Počuj bibsa, keď tak debatujeme o jedle, vieš v ktorej téme som Ťa prvá krát zaregistrovala? Už neviem o čom presne bol názov témy, ale Tvoj príspevok obsahoval myšlienku, že ľudia si možno pripravujú z ejakulátu aj kôprový prívarok ! Heh :o) dobre ma to pobavilo a hlavne väčší humus si neviem predstaviť a to mám náhodou kôprovú omáčku veľmi rada....myslím tým naozaj kôprovú omáčku a nie nečo iné, áno? :o)

User_37597

:D
dobre dobre na vasu ziadost...
Mam skoro 22.som z okolo GA,pracujem v logistike,zjem vsetko co nezje mna a som vyucena kadernicka.
a na ranajky som mala dnes bombonieru :D
hambim sa za to ale ano rano ma to najviac taha za sladkym :D
ale len 3 bombony som mala :D
este nejake otazky?

alussska

Mňa to na škole tiež nebavilo, ale praxou v práci som tomu prišla na chuť a to vieš, ked za to dostávaš peniažky o to viac to potom baví :o). Inak bibisa, neviem či som slepá, ale nikde som nenašla Tvoj vek, hm?

alussska

ahoj bibisa a spol, dobrý nápad takáto téma :o)
ja mám 35(tuším som tu najstaršia :o)), účtovníčka a raňajky bez mlieka či kakaa si neviem predstaviť, zbožňujem med, marcipán, dobrú domácu slaninu a žinčicu, letné večery, psov... juj, ale to by som sa asi veľmi rozpísala.