ahoj vazeni
zalozila som tuto temu kvoli tomu ze ked si tu tak krasne dokazete vymienat nazori a podaktory aj nadavat ako aj poradit si tak by som chcela vediet ci dokazete aj napisat nieco o sebe lebo prakticky nikto nevie nic o nikom.ja som zrovna nepovedala aby ste mi povedali meno,priezvisko,adresu atd...
mozno by ma zaujmalo kolko mate rokov,aku pracu mate,co ste dnes ranajkovali ;)
hovorim predovsetkym o tu znamich ludoch ako je adamkrt,slobodna,vejva,smajliqa....
proste ty ludia kt tu stretavam fakt kazdy den.
diky :)
Kto sa skryva pod svoj nick
Doma mam net, no tam sme traja na 1 PC. No a potom, doma chodim na FB a na sukromne maily, lebo v praci nam toto vsetko zrusili. Posielat mail mozem tu iba z prac. mailu. Sa cudujem, ze tuto stranku nam este nezrusili, lebo s kolegynou ju casto vyuzivame aj sem piseme. Ved oni na to casom pridu a potom sa sem uz vobec nedostanem...
No ja mam taku pracu, ze robim, ked mi donesu vzorky, ked idem do terenu merat... medzi tym mam "veget" tak si kratim netom.
Ale vsak prijemny pocit, ked vam v praci platia aj za to, ze ste na nete :) Nie
ja som na tom rovnako..doma net nemam.iba ten klucovy a ten je sestrin a v podstate by mi bol na nic lebo v praci som 9 hodin na nete.a veru nudia sa tak ako aj ja lebo momentalne od maja do zaciatku augusta mame velmi malo prace takze ja som uz o takomto case hotova z robotou a do 5tej tu len sedim a nemam moc co robit.jedine ak tak anglicrinu sa ucit.
Tiež to tu využívam len počas pracovnej doby, doma nesedím pred PC a hlavne teraz pri peknom počasí by to bol hriech :o). Inak vyzerá to, akoby tí čo tu chodia keď sú v preci akoby sa v nej len nudili, že? No u mňa je to skôr tým, že keď som pri PC a potrebujem na chvíľku vypnúť, odreagovať sa, nakuknem sem a pomáha to :o).
Ee :)
aha super...takze ziadne hovienka :D
Pracujem v oblasti priemyselnej chemie, nie zdravotnickej :)
PARADA janulik :D
nevadi..ja som len tak spomenula par ludi co sa mi vybavili ako prvy.
v labaku?so vzorkami stolice?mocu?krvy?
Cau bibisa, ak mozem zapojit, bo si ma nespomenula uplne hore v zelenom, no ja sem chodim iba ked som v praci (doma na to nemam cas :)))a neprispievam az tak casto ako ti, kt. si menovala.
Ak ma odpovedat, tak mam 33r. pracujem v labaku, cize v oblasti chemie. Dnes som ranajkovala aktiviu, banan a kivi.
no tak to musi byt radost... :D
ja mam brata o 10 rokov mladsieho a staci mi :D je hyperaktivnejsi ako nase tri psy dokopi :D a mam sestru kt je o 3 roky starsia.deti este nemam a zatial ich ani neplanujem mat...nejak sa mi este nevyvinul cit pre male uskriekane deti :D a tie moje budu riadne frflave ako aj ja :D