ahoj vazeni
zalozila som tuto temu kvoli tomu ze ked si tu tak krasne dokazete vymienat nazori a podaktory aj nadavat ako aj poradit si tak by som chcela vediet ci dokazete aj napisat nieco o sebe lebo prakticky nikto nevie nic o nikom.ja som zrovna nepovedala aby ste mi povedali meno,priezvisko,adresu atd...
mozno by ma zaujmalo kolko mate rokov,aku pracu mate,co ste dnes ranajkovali ;)
hovorim predovsetkym o tu znamich ludoch ako je adamkrt,slobodna,vejva,smajliqa....
proste ty ludia kt tu stretavam fakt kazdy den.
diky :)
Kto sa skryva pod svoj nick
studené...
odkiaľ vieš, že musli jedia vrahovia a úchyláci ?
jaj ludia zvrhlo sa to velmo :D
ok veverka tak to nespominaj nikomu inemu nabuduce lebo ver mi ze iny zareaguju horsie :)
ale vsak v pohode..
lionesss
mam pocit ze si seriovy vrah lebo musli jedia hlavne uchylaci a vrahovia:D
a mlieko je akej konzistencie?a je teple alebo studene alebo mierne vlazne ? :D
napisem ti vecer, co som vecerala, bude to stacit?
ponozky kupujem kade tade.
ako ty kto nema asi co robit cele dni ked vsetkych napomina za ich gramatiku :) => za 3 roky co sem pisem som to urobila prvykrat. prislo mi to naozaj vtipne, nic viac. nie som z tych ktori opravuju primitivov v temach, preto som to spomenula.
bibisa, nosím neznačkové... :D
lost
ale napisal si tak asi vies ze keby si spomeniem tak ta tam napisem... :D
ale tak ranajky, to mi anonymitu nezrusi
to zalezi len od toho co sa povazuje za ranajky, avsak najblizsie k ranajkam som jedol cca o 7:00 a to bola pizza...
predtym, no to som skusal varit kinder cokoladu, avsak kedze je zajtra koniec sveta, chcem sa ho dozit :)
a vlastne, myslim ze som zabudol na obed, no vlasne na obed som mal caj... green dragon a nejaky orange something.
nic sa mi nechce varit ani piect, lebo vsetko zjem na 1x bez ohladu na mnozstvo...
asi by som mal ist na sonografiu zistit ci nahodou nemam 3 zaludky..
inac zaujimava tema.. pretoze mne tu na zdravi.sk chyba taka haluz ze "pozri profil" :D
bibisa, čakám na psychologický posudok mojej osobnosti na základe toho čo som raňajkovala :D