ahoj vazeni
zalozila som tuto temu kvoli tomu ze ked si tu tak krasne dokazete vymienat nazori a podaktory aj nadavat ako aj poradit si tak by som chcela vediet ci dokazete aj napisat nieco o sebe lebo prakticky nikto nevie nic o nikom.ja som zrovna nepovedala aby ste mi povedali meno,priezvisko,adresu atd...
mozno by ma zaujmalo kolko mate rokov,aku pracu mate,co ste dnes ranajkovali ;)
hovorim predovsetkym o tu znamich ludoch ako je adamkrt,slobodna,vejva,smajliqa....
proste ty ludia kt tu stretavam fakt kazdy den.
diky :)
Kto sa skryva pod svoj nick
bibisa:
300kg ? Fiii, Ty musis byt dracica :)
je???uz bol.
zblajzla som 300kg francuzkych zemiakov :P
jak dobre ze sa zacalo rozoberat jedlo.
ja zjem vsetkooooooooo
od spenatu,spagiet,tekvicovej,cestovin az po slanu kavu :D
proste zjem vsetko lebo mi vsetko chuti.asi mi rodicia zafixovali do hlavy ze jedlo si treba vazit.
Ja som taky typ jedaka, nazvala by som to kuskovy. Tu nieco zjem, tu nieco zobnem. Ochutnam skoro zo vsetkeho, najradsej mam male porcie. Naopak, nerada mam, ked predo mna niekto polozi tanier s pol kilom jedla a mam to vsetko naraz zjest. To sa na to len pozriem a uz som plna.
ranajky - chlieb maslo med kava zeleny caj :)
ja neranajkujem:O))) nemam na to cas a ked aj niektory den mam cas, tak vstavam az k obedu, niekedy az k veceri:O)))
chces vediet daco o mne? zadaj do "hladat" tu na fore Giovanni,alebo GiovanniX a zistis kto som :D
takto lahko zisti clovek,kto co pise,ako je orientovany a ake ma nazory :)
ja mam problem s vnutornostami, kedysi som to v pohode jedla. ovocie lubim, zeleninu lubim, nemam rada ze huspenina a podobne. maso len chude. ale inak nie som velmi prieberciva, si myslim. keby som bola moc hladna a nebolo by ine, zjem kludne aj kona.
aj ked raz som bola brutalne hladna a ten mastny hamburger som si radsej nedala.