kamarat ma asi miluje

Príspevok v téme: kamarat ma asi miluje
jennie

ahojte mam 22 rokov a mam tesne pred svadbou. s priatelom sa lubime planujeme zivot, na svadbu sa velmi tesime. mame spolcneho kamarata a pred casom si kupil nove auto tak sme ho pytali aby nam siel za sofera. lenze je tu problem. boli sme s nim spolu von a on sa na mna pozeral trochu inac. kazdy den si piseme co so svadbou ako to urobime atd.lenze mam z neho taky pocit ako by chcel mat so mnou nieco. pise dvojzmysli, chodi k nam skoro kazdy den, pise ci chcem ist s nim von atd. neviem co mam robit. priatel si to uz vsimol a casto sa preto hadame aj ked mu vysvetlim ze nemame spolu nic mysli si ze mame nieco spolu. poradte mi co s tym som zufala :(((

sansara

jennie...obmedz kontakt na minimum a prenechaj zodpovednosť svojmu nastávajúcemu, aby všetky náležitosti ohľadne toho odvozu atď záležitosťami súvisiacimi so svadbou riešil on a nie Ty

Proste sa mu vyhýbaj čo najviac. A aj keď máš dosť nízky vek na svadbu, tak Ti prajem všetko dobré a nech Vám celý Váš manželský život vyjde čo najlepšie.. A myslím, že priateľ by Ti mal väčšmi dôverovať....zrejme len žiarli, tak mu s týmto Vašim spoločným známym nedávaj zbytočný dôvod na tú neresť)))))

lost

myslim ze AdamKrt ma lepsi navod :)

najskor 4 oci a potom nech pride priatel... geeenius :)))

tak povie urcite viac...

Sue..

suhlasim s tym,ze by si ho mala ignorovat,nereagovat na to ked ti napise atd...a nemusi ta to vobec mrziet..to co je za kamarata ktory nema problem skusat to na priatelku kamarata tesne pred svadbou...davajte si pozor,takyto ludia vedia pekne ublizit vztahu...hlavne doverujte jeden druhemu...vela stastia

AdamKrt

Treba ho zavolat a medzi 4mi ocami si to vydiskutovat. Dalsie 2 oci - Tvoj priatel, nech to sleduju napr. z inej miestnosti. Nech ten kamarat, povie co ma na srdci a ked uz to povie, nech priatel vojde.

Nastane pre neho velmi neprijemna sokova situacia a myslim, ze si da spiatocku, ked bude vediet, ze Tvoj priatel o vsetkom vie. Ten sa do toho moze tiez zaangazovat a povedat mu svoje.
---------------
Druha varianta je, ze ked ma plany kazit Vas vztah - prerusit s nim absolutne kontakt, nedvihat telefony, nerozpravat sa, proste ho zmazat zo svojho zivota.

goccia

je jasne, ze mu o nieco ide, a je to podrazak, radila by som tebe aj tvojmu nastavajucemu toho "kamarata" poslat do ...
moze vam dost ublizit, tak sa s nim nehrajte

Slobodna

Hovorí sa..."Kamarát, taky rád!" Toto je úplne bežný prípad. Hlavne nie je dôležité, čo chce kamarát ale čo chceš ty. Väčšinou takéto situácie nastanú, akoby tvoje podvedomé pochybnosti, jednoducho nejde tam o to, že by ťa skutočne miloval, ale o to, aby si si ty ujasnila čo chceš a bola si svojím krokom- svadbou ale aj svojím vzťahom istá. Ak urobíš nejakú blbosť - dáš voľný priebeh kamarátovi- často tento krok ženy potom ľutujú. Samozrejme, je to lákavé ale aj veľmi prchavé, trvá to chvíľu - kamarát si zvýši na tebe svoje sebavedomie, že ťa dostal, že si mu dala prednosť pred jeho kamarátom, tvojím partnerom a to je tak všetko. Ale to, čo urobíš záleží iba na tebe. Ja to robím tak, že si vždy danú situáciu premietnem na sebe- páčilo by sa mi, keby to isté robil môj partner? Páčilo by sa tebe, ak by nejaká tvoja kamarátka takto pôsobila na tvojho partnera pred svadbou?
"Nerob druhým to, čo nechceš aby robili tebe!" Tak znie moja rada.
Stojí chvíľka rozkoše za to, aby si riskovala lásku a dlhodobý vzťah?

lost

ono je to zakerne, lebo kamarata ovlada "chemia" - alebo proste, z nejakeho dovodu ta zacal mat rad. A nie kazdy si dokaze povedat " ok tak ona niekoho mam, zabudnem na nu" - ak je to u neho silne, tak proste ma sancu blizko k nule, aby tie pocity jednoducho ovladol.

otazne je, ci existuje "osud" a kto komu patri - i ked toto je trosku paranoidna tema.

nechcem obhajovat toho kamosa, no mozno ON sam ani nie je ten kto "vedie" a/alebo "ovlada" (je "in control of situation" a mozno ho "ovlada" prave to "pobluznenie" a teda to pokazi vela veci..

inac vidavam tento fenomen celkom casto..

avsak to nie je ziadny dovod preco by sa mal miesat do vasho vztahu... a najlepsie by bolo ak by si to aj ON a hlavne ON uvedomil..

pretoze ak postavite mur okolo domu, to neznamena ze je problem vyrieseny. problem sa vyriesi len na taky cas, aky potrebuje kamarat na vyrobenie rebriku..

lost

spravil by som to medzi 6 ocami

zavolal ho k nam (teda k tebe a/alebo priatelovi) a noramlne ho pozval - pozor, nech nevie o tom o com bude rec)

a potom jemne nahodil temu, nech je tam priatel ako svedok, nenasilne mu to vystvelit, a nech kludne aj on vysvetli svoje pocity (dokonca na tomto by som TRVAL), z dovodu aby to nedusil v sebe a potom za 2 roky nerobil hluposti.

a potom uvidel ako sa to dalej bude vyvijat.

jennie

poviem to rovno keby ze chcem byt taka svina co nie som a chcela by som ho podvadzat tak by to urcite nebolo s kamaratom.
md a mas pravdu asi mi neveri ja mu ale doverujem vo vsetkom. ci uz ide von alebo niekam do mesta. neviem ale ako mam u neho vzbudit opat tu doveru

md a

ten váš kamarát sa teda moc ako kamarát nespráva. Ja by som na tvojom mieste toto priatelstvo prehodnotila. A čo sa týka toho krivého obvinenia - toto by som brala ako hlavný problém. Ide o to že vám chýba dôvera vo vzťahu a tá je veru rovnako dôležitá ako láska. Žiarlivosť je normálna vec ale myslieť si o žene s ktorou chcem stráviť zvyšok života, že ma podvádza a ešte k tomu pár dní pred svatbou a ešte s niekým koho poznám je už sila