ahojte mam 22 rokov a mam tesne pred svadbou. s priatelom sa lubime planujeme zivot, na svadbu sa velmi tesime. mame spolcneho kamarata a pred casom si kupil nove auto tak sme ho pytali aby nam siel za sofera. lenze je tu problem. boli sme s nim spolu von a on sa na mna pozeral trochu inac. kazdy den si piseme co so svadbou ako to urobime atd.lenze mam z neho taky pocit ako by chcel mat so mnou nieco. pise dvojzmysli, chodi k nam skoro kazdy den, pise ci chcem ist s nim von atd. neviem co mam robit. priatel si to uz vsimol a casto sa preto hadame aj ked mu vysvetlim ze nemame spolu nic mysli si ze mame nieco spolu. poradte mi co s tym som zufala :(((
kamarat ma asi miluje
jennie... tak je to okey :) len utvrd svojho priatela ako to je.. ved ti veri predsa :)
sewie dakujem ti za podporu
klud, normalne to kamosovi vysvetli-ze je len kamarat a tak to ostane, musi vediet ze nech robi co robi proste bude len kamosom-nic viac nic menej....ja som taketo rozhovori viedla uz par krat, je to dost neprijemne ale nakoniec to vzdy dopadlo lepsie ako som cakala:) drzim palce:)
Slielala jednoznacne priatela..aj ked ako kazda zena sa pozriem na pekneho chlapa ale tym to konci
ale mna to tazi lebo som krivo obvinena od priatela..zabudla som na to ze ten kamarat je hluchy a proste nevadi mi je jeho problem ale nedokazala by som s nim nic mat a ja uz neviem ako mam to priatelovi povedat lebo sa stale na mna hneva aj ked pre nic
a ty milujes koho ?
ak toto povazujes za problem, tak sa radsej nevydavaj...tak sa mu pacis no a co?
ale vies ja som mu to povedala ale nejak to nefunguje...mam strach co bude...nechcem si pokazit svadbu
ak máš pred svadbou, tak sa na to vyser, na kamarátové dvojzmysly nereaguj a daj mu jasne najavo že ti je to nepríjemné...