Strata libida a vymena HAK za cyclotest

Príspevok v téme: Strata libida a vymena HAK za cyclotest
daniela252

Pred 3 rokmi som začala brať HAK Yadine. Po cca roku a pol som ju vymenila za Yaz, lebo som jednak pribrala a jednak stratila chuť na sex. A dúfala, že sa to zmení. Nezmenilo sa to, dokonca sa problémy zväčšili. Tak som sa vrátila k menšiemu zlu - Yadine. Chuť na sex sa už ale nevrátila. Príde obdobie cca 1-2 dni kedy si myslím, že stratené lido sa vrátilo. To obdobie sa ale skončí a zase je polroka "pokoj".
Skúsila som aj tabletky na zvýšenie chuti, užívam prirodzený ženšeň v tabletkách, snažím sa myslieť pozitívne.
No veľmi to trápi mňa aj partnera. Snaží robiť všetko, aby som si to užívala aj ja, ale márne. Rozmýšľala som nad vysadeným HAK, nejestvuje však žiadna tak komfortná ochrana akou je HAK. Poraďte mi prosím.

A co vravite na toto, mate s tym niekto skusenosti?
www.antikoncepcia-cyclotest.sk Dakujem za radu! Naozaj velmi rada by som vysadila HAK. Aj nad tym dost realne uvazujem. Lenze ak zistim, ze to bolo naozaj tou HAK, budem potrebovat spolahlivu a prijemnu antikoncepciu. Lenze nic take zrejme nie je..ak sa mylim, uvedte ma, prosim, do obrazu. Dakujem...

fanka499

ono v podstate je to pristroj ktory meria bazalnu teplotu a tym padom vie vyhodnotit kedy mas plodne a neplodne dni a podla toho ty vies ako si zariadit milostny zivot ;) hormonalna antikoncepcia myslim ze malokomu priniesla nejaky uzitok. Vacsinou je len povodom mnohych problemov.. Ja som sa konecne zbavila zmien nalad ;)

mravciacik

fanka prosim ta co to ten cyclotest vlastne je a ako funguje? Ja tiez mam dost zlu skusenost s hormonalnou antikoncepciou a je to rok co som ju vysadila a zatial sa nijako nechranim co myslim ze nie je moc bezpecne.

fanka499

Baby ja som pouzivala hak dlhu dobu, ale len mi to skodilo, tak som sa na to vykaslala.. Kupila som si cyclotest na meranie plodnych a neplodnych dni a bolo mi super. Ziadne vedlajsie ucinky, kazdy mesiac som nemusela vyhadzovat kopec penazi za nicenie zdravia a podobne :) ak hak brat nemusite tak ju neberte. Radsej sa chrante inak

jankaaaaaaaaa

napr ja sa po psych. stranke citim ovela lepsie odkedy uzivam hak. nehovorim ze bez hak som mala psychicke problemy, to urcite nie! ale od kedy beriem hak, som ovela viac uvolnena, nerozculujem sa skoro vobec , az mam niekedy pocit ze som lahostajna k niektorym veciam :D citim sa proste lepsie. neviem cim to je :D

lenka55555

Celkovo sú na libido jemnejšie "staršie" hak, presne ako píše jankaaaaaaaaa, tie antikoncepcie, ktoré sú buď na pleť, proti priberaniu, na vlasy atď. majú častejšie negatívne vplyvy na psychiku.. Ja som mimochodom tiež brala Yadine a úplne to isté.. Aj s priateľom sme boli dosť smutní. Tak som vysadila a teraz začínam brať Microgynon, ktorý by tento účinok nemal mať, tak som zvedavá. A.. Držím palce!!:)

lenkaTR

chránte sa pharmatexom - je to určite lepšie ako HAK (teda ak nedostanete alergiu ako môj partner :P ). Každá HAK nejako ovplyvní organizmus, ja som to pochopila po 6 rokoch brania HAK a teraz som 3. mesiac čistá a cítim sa oveľa lepšie - najmä po psychickej stránke. Alternatívou sú aj pesary, popýtaj sa gyn.

jankaaaaaaaaa

ano myslim ze je to tato hak. je to nizkodavkova, a neposobi nijako na plet ani vlasy. lebo prave ten ucinok v hak co skrasluje zenam plet a vlasy tak znizuje aj chut na sex u niektorych zenach.