Zdravim,rok beriem HAK ale chcem ju vysadit.Nerobi mi dobre,pribrala som z nej 10 kil.Moj problem je,ze az o dva tyzdne idem k lekarovi a zajtra si mam nacnut novy blister.Myslite,ze mam este pockat a dohodnut sa s nim?Ake dosledky ste mali po vysadeni vy?
Vysadenie HAK-nasledky
ahojte,
HAK som uzivala 5 rokov, teraz som 3 mesiace bez. Nikdy osm nemala peknu plet, ale pocas uzivania sa to upravilo, takze osm sa tiez bala, co bud epovysadeni. zacaal som uzivat WILD YAM a velmi mi pomohol na plet.... tvar uplne ok, chrbat sa mi pred menzesom vyhadze.
Kedze YAM je obcas tazke zohnat, kupila som si hned 3 balenia po 90 ks jedno.
Ak by ste mali zaujem, 1 balenie by som predala, lebo to nechchem uzivat viac ako pol roka, a uz teraz mam za sebou 3 mesiace.
dala by som ho za cenu 16 € uz aj s postovnym
ak mate zaujem, napiste sem mail, ozvem sa
ja som po vysadeni nemala menzes 3 mesiace,hormony so mnou lomcovali a to doslova nervy som mala na prasknutie malo som niekoho nezabila,a ked som to dostala,bolo už dobre už nikdy viac hormony ne su to cukriky!!!
Vierka: a to som užívala drahé nízkohormonálne veci, aj ten blbý krúžok, čo by nemal byť taký zaťažujúci a predsa...keď som sa v robote zosypala a rozrevala, tak som s tým sekla...
Ved to.Ja som neskutocne rozcitlivena.Ja placem za veci,ktore by ma predtym absolutne nevyviedli z rovnovahy.
následky?...no u mňa mali formu zníženia váhy - 5 kg dolu a to som ju vysadila nedávno, zvýšila sa chuť na sex (ku koncu užívania som na to nemala ani pomyslenie) a navyše - psychika sa úžasne napravila...ja som bola príšerne rozcitlivená...všetko ma rozplakalo...mala som neskutočné depresie a to som vyskúšala viacero HAK. Negatíva zatiaľ extra nepociťujem, vysadenú ju mám 3 mesiace, pleť sa zhoršila iba o trochu, ale vlasy menej padajô...cyklus sa mi vrátil na dĺžku 32 dní (čiže výhoda) a menzes nemám nejaký silný a ani dlhý...celkovo vysadenie hodnotím ja pozitívne, aj keď teraz musím riešiť inú formu antikoncepxie - čo v našich podmienkach nie je ľahké...držím palce, verím, že pozitíva oceníš sama :)
tak to je dobre ze s tym chces nieco robit..
Ja by som to ani nevysadzala ale naozaj citim,ze to na mna zacina dost negativne posobi.Hlavne psychicky.
no tak vies..
farmaceuticky priemysel je najvacsi priemysel na svete
a podla statistik su slovaci jeden z narodov, co v europe poziva najviac liekov, kym napr v zapadnej europe sa ludia snazia pouzivat viac napr alternativnu medicinu
no ale tu je to tak..boli ma hlava, bach ibalgin..boli ma to? bach dalsi liek...tak sme nauceni, tak to tak robime..
Magori nenazrani.
podla mna mohol..ved on predpisal, co chcel, on s tym nic nemal, ze si za to neplatila, to on nemohol vediet
ale to nepisem teraz, ze urcite na 100% zrovna na tebe zarobil, ale len pisem, ze su taki, co vyslovene predpisuju hocico len aby z toho oni nieco mali