Zdravim,rok beriem HAK ale chcem ju vysadit.Nerobi mi dobre,pribrala som z nej 10 kil.Moj problem je,ze az o dva tyzdne idem k lekarovi a zajtra si mam nacnut novy blister.Myslite,ze mam este pockat a dohodnut sa s nim?Ake dosledky ste mali po vysadeni vy?
Vysadenie HAK-nasledky
nie
paupau
to s kazdej Hak jedna hlava vies...
najprv to boli yadin potom novinete,potom chloe a teraz mam vreya takze ked ju vysadim bude 4 :D
jaj a este mam 11 prstov a nie 10 :D
ja som vysadila tak ze som dobrala blister a uz novy som nenacinala. Uvedomila som si ze je to dobre svinstvo a nechcela som si dalej skodit. Ak HAK neberies z nejakeho ineho dovodu, "len" z dovodu aby si neotehotnela tak je to na tebe - skonci blister a dalsi uz nenacinaj.
kupila som od firmy: NATURES WAY, ale cez znamu,cize neviem,odkial to objednala presne, vyrobca je ale tento
bibisa vyborne :D :D
viac hlav viac rozumu sa hovorí :D a akú si brala? možno skúsim..jedna je malo !
bibisa vyborne :D :D
viac hlav viac rozumu sa hovorí :D a akú si brala? možno skúsim..jedna je malo !
mne narastli 3 hlavy ale inak nic strasne :D
MOJA SKúSENOST..
brala som HAK dva roky a pribrala som 10kg minule leto som ju vysadila na tri až 4 mesiace a bez toho aby som cvičila alebo sa inak stravovala - schudla som 11kg.. na jesen som si našla priatela, opat som si nasadila HAK a do minuleho mesiaca som sla dalsich 10 hore.. pred mesiacom som vysadila HAK a citim ze sa citim lepsie..
negativa HAK - dostala som Migrenu s aurou
- pribrala som 10kg
- prestala som mat chut na sex
- bola som prilis citliva
pozitiva HAK - upravila sa mi plet
- upravil sa mi cyklus
- nepoznala som menstruacne bolesti
- ochrana pri Sexe
takze asi tak.. ale ak mas pocit ze sa ti z nej zhoršil stav tak fyzicky alebo psychicky rychlo s nou prec.. !! zmenit alebo vysadit.
opalka nemozes napisat odkial ho mas z jakej stranky??