Klub nudných moralistov

Príspevok v téme: Klub nudných moralistov
lionesssssss

-ak nie je Vašim obľúbeným druhom zábavy opiť sa tak, že sa ráno musíte za seba hanbiť, ale viete piť s rozumom
-ak si myslíte, že drogy sú zlé
-ak si myslíte, že tr.kať v trojke tiež nie spôsob, ako by ste chceli vyplniť piatkový večer
-ak vám vadia špaky od cigariet na chodníkoch a pri zastávkach
-ak nemáte problém pustiť sadnúť si staršieho človeka v autobuse
-ak vám neprídu veľmi vkusné videoklipy kde sa z piatich záberov tri a pol krát musíte pozerať na polonahé ženy a detailné zábery ich prirodzenia v plavkách
-ak sa viete zábavať a odviazať na úrovni aj bez vyššie spomenutých vecí a necítite sa napriek tomu starý, chorý, dementný, staromódny ani prudérny

pridajte sa do "klubu nudných moralistov"...

po dnešnej výmene názorov v istej téme sa nestačím čudovať, za čo všetko dokážu niektorí mladí ľudia označiť človeka, ktorý sa správa slušne...

jajka001_

lost, ja som raz robila Kinder cokoladu, na cely plech, to by bolo tak pre teba :) recept asi uz nemam, bolo to davno. nebola to prava kinder, sice, ale chutila dost podobne.

lost

preco nevyrabaju Kinder cokoladu v tabulkach? (pre mna v kvadroch) ??

ved to by islo brutalne na predaj :) ta kinder coko je fajn, neviem ake svinstvo tam je ale chuti :D normalne mam chut ist kupit 50 kinder vajicok :D

lost

ja osm kinder mrzlinu uz mal :)

ale mohla byt viac koncentrovana

ked sme uz pri exotickych zmrzlinach, co takto si spravit VLASTNU ? :D

ceresnova zmrzlnia existuje ? :D

a co tak ceresno-cokoladova :DDDD

lost

ververka

uz maj uasi zatvorene ze ? :)

no tak zajtra to skusim :)

ono mlieko je tam asi v malom mnozstve, respektive netusim v akom, ale moze byt ze nemaju, zopar zmrzlinarni ich nema

a tie naj zmrlinarne maju vzdy dlhu radu :)

i ked ja mam najradsej asi citronovu :D neviem preco :)))) i ked v tej byva mlieko malokrat..

ale skusim tu cokoladovu, nech je tam hoci aj kyanid :D coko je coko :D ako mozem povedat nie :D

smajliQa

hej hej, ja viem... :D:D:D: ja som tam tu makovu videla,, som nechapala,, ale kedze som na mak alergicka, tka nic, no :D

ververka

lost, neskumala som zlozenie, ale cokoladova bola taka cokoladova, bola taka koncentrovana, ze by som si dovolila tvrdit ze tam mlieko nie je.
maju tam aj ine - druha najoblubenejsia je cucoriedkova z pravych cerstvych cucoriedok (este aj tie zrnka tam su :) ) a dokonca aj makovu som tam videla. ale tam uz boli znamky smotany, resp. mlieka.
urcite stoji za vyskusanie, len si tam treba odstat minimalne 10minutovu radu. (je to pri fontane co je medzi budovami, ak sa chystas)