Klub nudných moralistov

Príspevok v téme: Klub nudných moralistov
lionesssssss

-ak nie je Vašim obľúbeným druhom zábavy opiť sa tak, že sa ráno musíte za seba hanbiť, ale viete piť s rozumom
-ak si myslíte, že drogy sú zlé
-ak si myslíte, že tr.kať v trojke tiež nie spôsob, ako by ste chceli vyplniť piatkový večer
-ak vám vadia špaky od cigariet na chodníkoch a pri zastávkach
-ak nemáte problém pustiť sadnúť si staršieho človeka v autobuse
-ak vám neprídu veľmi vkusné videoklipy kde sa z piatich záberov tri a pol krát musíte pozerať na polonahé ženy a detailné zábery ich prirodzenia v plavkách
-ak sa viete zábavať a odviazať na úrovni aj bez vyššie spomenutých vecí a necítite sa napriek tomu starý, chorý, dementný, staromódny ani prudérny

pridajte sa do "klubu nudných moralistov"...

po dnešnej výmene názorov v istej téme sa nestačím čudovať, za čo všetko dokážu niektorí mladí ľudia označiť človeka, ktorý sa správa slušne...

smajliQa

hahahahahha :D:D:D::D:D:D ze ale ved toto je sklad :D:D::DD:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tak teraz som umrela :D:D:D:D::DD:D

lost

ved co alergia :D koniec sveta , musim si uzit :P bezim pre ceru :D

cize palmarin nemoze byt? :) nechce sa mi obuvat, pojdem v papuciach :D

lost

tak ale ked uz budem v obchode tak zoberiem kinderko :D

ono to je pri kazdek pokladni

cize 5-10 sa tam najde ze :)

no a vynasobime to 50timi pokladnami :))))))

inac, raz som s rodicmi kupoval sladkosti v metre a mali tam menej ako som chcel a pytame sa ze "a na sklade nemate?" a oni odpovedaju ze "ale ved toto je sklad" ...

jajka001_

je to uplne lahke. som to robila ked som mala 10 rokov. vlastne moj prvy kuchynsky vytvor. no, vlastne nas, nerobila som to sama :)

lost

OMG nie, zase , nieeee :D :D :D zas a to ani nie je spln !! ja chcem stuzeny tuk :D pri najhorsom mozem pouzit ten co mam na bruchu? :D