Klub nudných moralistov

Príspevok v téme: Klub nudných moralistov
lionesssssss

-ak nie je Vašim obľúbeným druhom zábavy opiť sa tak, že sa ráno musíte za seba hanbiť, ale viete piť s rozumom
-ak si myslíte, že drogy sú zlé
-ak si myslíte, že tr.kať v trojke tiež nie spôsob, ako by ste chceli vyplniť piatkový večer
-ak vám vadia špaky od cigariet na chodníkoch a pri zastávkach
-ak nemáte problém pustiť sadnúť si staršieho človeka v autobuse
-ak vám neprídu veľmi vkusné videoklipy kde sa z piatich záberov tri a pol krát musíte pozerať na polonahé ženy a detailné zábery ich prirodzenia v plavkách
-ak sa viete zábavať a odviazať na úrovni aj bez vyššie spomenutých vecí a necítite sa napriek tomu starý, chorý, dementný, staromódny ani prudérny

pridajte sa do "klubu nudných moralistov"...

po dnešnej výmene názorov v istej téme sa nestačím čudovať, za čo všetko dokážu niektorí mladí ľudia označiť človeka, ktorý sa správa slušne...

jajka001_

lost - nakupuj tak pred sviatkami , to sa strati :) deti miluju kinderčokoladu.
my tu mame v okoli asi pat zmrzlinarni, je zaujimave ako v kazdej inak chuti.

smajliQa

:D:D:D

vies... ono to bolo na meniny... ja som uz bola taka zufala ze som proste kupila darcek a stale sa mi to zdalo malo proste... tak som nabehla do schopu... a nechala som mu to zabalit do takeho celofanu aj s maslou :D

ververka

inak moj priatel robi v jednej firme co vyrabaju cokolady a kazdy mesiac si moze z vyroby brat veci.
napriklad balenie nezabalenych 3bitov len tak v kartonovej krabici. je ich tam asi tak 50 kusov a vyjde ho to na 5 eur. to iste aj milka cokolady, rozne bonbony a podobne.

lost

smajliQa

75 ???? hahaha :D

tak to nekomromisne vedies :D

to sa len tak lahko neda prekonat :) ze 75 :))) wooohooo :D

lost

jaaaj, ak by som nemal alergiu, uz by som chytal bike a slapal niekam do svajciarska pre super cokoladu :D zobral hypoteku a jedol :D

smajliQa

LOST.. :D:D:D

ja som raz presne 75 brumikov :D:D:D:D priatelovi... darcek.. ma ich rad :D tiez som vyzerala jak debko :D