Za posledné obdoibie som dosť pribrala lebo sm sa začala prežierať ale nezvracala som ... ani nič podobné potom som z toho začala mať nehorázne depresie a tak som začala piť čaje na chudnutie a užívať tablety jablčný ocot ktoré by mali pomáhať pri chudnutí ... teraz jem už menej ale keď sa raz za čas prežeriem mám nehorázne výčitky svedomia :-/ Včera som sa prežrala jak také hovado na raňajky som mala dve misky musli a dva chleby vo vajíčku potom brynzove halušky na obed a potom veľa jablk ... popritom om vypila asi 5 litrov vody čo je najhoršie prvýkrat som sa vyvracala. Nechápem prečo ale strčila soms i prsty do úst a hneď som mala lepší pocit .. taký uvoľnujuci .. možu to byť prvé priznaky .. a Ako rýchlo sa pri bulímií chudne ?...
Mám problém Možm mať bulimiu
ak nie si hlupa, tak prestanes.... zakial si do toho nespadla... ak si hlupa pokracuj... ja t apresviedcat nebudem aby si to nerobila. sak na to dojdes sama jak ti hrabe..
ze ti zacnu vlasy padat, zuby sa ti zacnu kazit..
a podobne veci... moja mila...
toto jak keby si si pichala drogu a povedal asi ze... sak to len dnes, zajtra si nedam.. len do toho :D
len tak dalej s uvazovanim. len sa ospravedlnuj as skoncis bez zubov a bez vlasov a s dokazenym travenim na psychiatrii.
Ale ja som zúfalá zo svojej postavy ... Cvičím a predsa priberám .. mám 170cm a asi 65 kíl . a keď som všetko vyvrátila mala som z toho zrazu neskutočne dobrý pocit . Tiež si myslím , že by som sa vedela kontrolovať a keď sa raz za čas najem a vyvraciam-nepriberiem a potom to nebudem musieť robiť stále ...
moja....ty sa laskavo uvedom, a prestan zakial si to urobila iba raz.. lebo pozri sa na nas, co mame problemy.. nerob si ich tiez.. jasne ze je to prvy priznak bulimie... tak isto ak o to vracanie, tak aj to, co sa ti honi hlavou..
je to super ze sa pytas ako sa pri bulimii chudne. vsak o pol roka s tym prestanes len tak zo dna na den, nie?
mas ppp, takze sa nad sebou zamysli skor nez skoncis naozaj zle.