Za posledné obdoibie som dosť pribrala lebo sm sa začala prežierať ale nezvracala som ... ani nič podobné potom som z toho začala mať nehorázne depresie a tak som začala piť čaje na chudnutie a užívať tablety jablčný ocot ktoré by mali pomáhať pri chudnutí ... teraz jem už menej ale keď sa raz za čas prežeriem mám nehorázne výčitky svedomia :-/ Včera som sa prežrala jak také hovado na raňajky som mala dve misky musli a dva chleby vo vajíčku potom brynzove halušky na obed a potom veľa jablk ... popritom om vypila asi 5 litrov vody čo je najhoršie prvýkrat som sa vyvracala. Nechápem prečo ale strčila soms i prsty do úst a hneď som mala lepší pocit .. taký uvoľnujuci .. možu to byť prvé priznaky .. a Ako rýchlo sa pri bulímií chudne ?...
Mám problém Možm mať bulimiu
TakaOna: ja ti poviem len tolko ,ze potom to vracanie uz ide tak lahko ze sa ti nechce prestat lebo sa to zda zbytocne.. a ked uz ajtak budes vracat tak preco nevyzrat celu kuchynu.. vies? takto to funguje.. nielen tak ze prejem sa raz,vyvraciam,potom koniec... to je strasne dlhy pribeh..
ja som sa tiez raz prejedla a ze.. a ved toto je fajn,obcas sa mozem vyvracat.. no jasne, potom to je uz denno-denne.. nuda? zer.. uzkost? zer.. stres? zer... :S hrozne. zabudni na to prosim,kym mozes.
priznam sa ze som mala problem s prezieranim sa a spolu so sedavym zamestnanim som nabrala 10kg. ale nikdy ma nenapadlo grcat. vzdy som sa prezrala, malas om vycitky a ked mi dosla trpezlivost, zacala som cvicit, stravovat sa 5x denne, obcas si zasportovat a same sa to zo mna odlepilo bez nejakeho obmedzovania. takze toto ti poviem na to ako sa stravujem.
tak aby som sa neobmedzovala a citila sa dobre.
ty sama si za to mozes ze si pribrala, ty sama to musis zvladnut a nepojde to jednoducho ani rychlo a tym ze si zvolis nejaku osvedcenu metodu grcania alebo nezratia si nepomozes.
takaona.. a na co to chces vedeit,? aby si mohla robit to iste,? zabudni. ja ti teda nic nepoviem.. po prve tych tem je tu milion, a po druhe, nemyslim si ze ti to pomoze...
ty si sa uz rozhodla,, a davame ta dole len preto, aby si neurobila chybu. spamataj sa zakial je cas..
a mozes mat pevnu volu kolko chces,,, aj ja ju mam,,,, vdaka tomu mam ,,LEN,, PPP
A dosť ma tu dávate dole .. ale chcela by som vedieť ako ste vy začínali ! a ako sa vy stravujete ...
tak ale ked to nevies ovladat, potom je najvyssi cas ist sa porozpravat s ujom psychologom. kedze uz si si to sama priznala ze ta to tesi a mas z toho dobry pocit, nemyslis?
Nie nerozhodla ale za tie svoje debilné myšlienky nemožem proste ich neviem kontrolovať .. a proste si myslím že nie každý musí do toho padnúť že ak ma niekto pevnú voľu povie si DOSŤ a proste stačilo a prestane aj s tým grcaním a zo všetkým..
VERVERKA, JA mam pocit, ze ona sa tymto len chce zbavit pocitu vinny...
tak jedz primerane a kontroluj sa skor ako sa budes musiet vygrcat!
viem ze to je tazke a ze to nejde, ale vzyd ked mas pred sebou to jedlo tak si to povedz, napis si to do mobilu, daj si to ako setric obrazovky.
ale vidim ze uz si rozhodnuta a prisla si sa ako keby len pochvalit a poinformovat kolko by si mohla schudnut.
odporucam anorexiu. pri tej sa chudne rychlejsie a rychlejsie ta dostane do hrobu.
nieco ti musim povedat a hadam ta tym nezabijem.. caje na chudnutie nepomahaju, a tabletky ti akurat nicia pecen., nikto nikdy po nich neschudol. to je novina, co?, :D
Ale keď ja mám neskutočný pocit viny keď sa najem . Preto vždy potom vypijem aj 6 čajov na chudnutie a tabletku na chudnutie ... A aj keď nezjem veľmi veľa mám zo seba pocit že som "svina" ktorá sa len prežiera ... čo mám robiť ?tie myšlienky sa nedajú zastaviť ....