Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Revolucia

Príspevok v téme: Revolucia
Vizionar

Stat je rozpredany. Farbiky rozkradnute. Ludia nemaju zamestnania, alebo otrocia za minimum. Vlada kradne a klame pomocou medii. Priepast medzi bohatymi a chudobnymi je obrovska. Zo Slovenska sa stal stat do ktoreho sa dovazauju iba odpadove potraviny a odpadove vyrobky. Dalo by sa pokracovat, ale vieme ako to je ... Co je este potrebne na to, aby vznikol STATNY PREVRAT ?

lost

problem vo volicoch je taky, ze naletia kazde 4 roky inemu basnikovi..

nebudem pisat ako by som na to isiel ja, lebo by mi to niekto este ukradol a znicil know how :D

ono ked sa nad tym zamyslim, asi ani nie je mozne "opravit" iste veci v krajine..

problem vo volicoch je to, ze sa nechaju uplatit niecim, napr preco kto volil (sem doplnte svoju oblubenu farbu) ?! preco kto volil (sem doplnte svoju neoblubenu farbu).

nesledujem politiku, no ak by sa posnazili bolo by to lepsie.

bibi123

krtko-lampa -nerada by som zabijala Tvoju euforiu, ale jeden clovek nic nezmoze... Ibaze, Belousovova vytvara novu stranu a mozes bojovat po jej boku za Slovensko:O)))

krtko-lampa

A kde zdrhol: Vizionar ? Uz som nazhaveny, by som isiel vykrikovat na namestie a nema to kto zorganizovat ;) ... Tak sme na to sami, myslienka je dobra spravime HNUTIE ODPORU :D ?

lost

peniaze za propagaciu strany nie su problem, problem vidim vo volicoch... aj kebyze mas miliardu eur v propagacii, mas smolu.. teda pokial by si tie hlasy priamo nekupoval :)

krtko-lampa

Hlada sa vodca :D

Haloooo je tu niekto, kto by chcel polorozj***ne Slovensko :D ? Staci jeden prevrat ... HALOOO :D ?