Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Revolucia

Príspevok v téme: Revolucia
Vizionar

Stat je rozpredany. Farbiky rozkradnute. Ludia nemaju zamestnania, alebo otrocia za minimum. Vlada kradne a klame pomocou medii. Priepast medzi bohatymi a chudobnymi je obrovska. Zo Slovenska sa stal stat do ktoreho sa dovazauju iba odpadove potraviny a odpadove vyrobky. Dalo by sa pokracovat, ale vieme ako to je ... Co je este potrebne na to, aby vznikol STATNY PREVRAT ?

lost

jajka- no niekde som pocul , ze adolf ako adolf, ten sa narodil uz ako hitler, i ked... ktovie ako to bolo :D teraz som na nete nasiel ze jeho otec sa par chvilok predtym ako sa adolf narodil premenoval na hitler.. ale zda sa mi ze som pocul, ze "hitler nebolo jeho povodne meno" ale ci to bolo myslenena otca adolfa alebo priamo adolfa to uz neviem :)

krtko-lampa

Co ja viem, ci bol smiesny. Ale bol to brutal na tu dobu kks ked teraz vidim ako ho cely narod miloval. Plne stadiony ludi ... respekt kks ;)

lost

bibi- on ja mam dilemu ci mat male alebo velke auto :D

ked uz velke, tak SUB nevyzeraju zle :D resp, neviem sa predsatvit v aute na styl ralnych SUV, take tie americke, GMC, Lincoln a ine..

alebo nieco male, "ultralahke" ale velmi svizne :)

idealne je asi mat obe :D:D:D

lost

hitler mal zaujimavu minulost :)
tak isto aj stalin napriklad

ak by nebolo jeho otca ktory sa premenoval, pisali by sme komplikovane ze adolf Schicklgruber.

sikovny to clovek, tiez by som sa mal premenovat na nieco jednoduchsie ako lost :) mozno budem "bu" to znie strasidelne :)

bibi123

hej lost-dostala som pozvanku s nazvom -stretnite v maji osudovu lasku-tak som na nu velmi zvedava, ale este viac sa tesim na papanicu:O))))lepsie ako Q7? To neviem, ale urcite mensie:O))) podla mna to bude taka A3 na vyvysenom podvozku

krtko-lampa

Idem sa ucit byt ako Hitler ;) fuziky si necham a ked pride cas tak sa zacnem rozkrikovat na namesti :) .. hh