Revolucia

Príspevok v téme: Revolucia
Vizionar

Stat je rozpredany. Farbiky rozkradnute. Ludia nemaju zamestnania, alebo otrocia za minimum. Vlada kradne a klame pomocou medii. Priepast medzi bohatymi a chudobnymi je obrovska. Zo Slovenska sa stal stat do ktoreho sa dovazauju iba odpadove potraviny a odpadove vyrobky. Dalo by sa pokracovat, ale vieme ako to je ... Co je este potrebne na to, aby vznikol STATNY PREVRAT ?

krtko-lampa

Musel by ju vlastnit jeden. Lebo ten aj keby sa nabalil a svoju rodinu tak je to v pohode. Lenze ked sa musi nabalit 150 ludi + ich rodiny a kazde 4 roky ini tak to je prilis vela.

To ani jeden zlodej by nebolo az take zle, ale toto je otras.

krtko-lampa

Na zakladanie stran nema nikto dost penazi ;) Na to aby ju spropagoval treba strasne peniaze, ktore je mozne aj tak ziskat iba od kial ? ... No predsa od velkych spolocnosti, ktore treba potom pocuvat ;D ... ani ked sa poserete nemate sancu :D System Vas ma a nepusti Vas :D hh

lost

to ze je clovek pri koryte neznamena ze ho musi vypit cele :)

no lenze henti tam SLOPU a nie piju :)

ale podla mna ta veta "neokradnes ineho,okradnes vlatneho" nie je az taka "korektna" to je taka motivacna, albisticka :)

podla mna to je ako v prirode - ohladom koryta, ten co chce zabranit sloptom odtial odberat vo velkom, tak ta vacsina odstavia toho dobraka..

bibi123

no ja si nemyslim, ze sa najde clovek-osobnost, ktora by vedela zrealizovat prevrat a vytvorit tu nieco, co by prinieslo blahobyt vsetkym... Ja osobne sa povazujem za dost empatickeho cloveka, sucitiaceho s chudobnymi, slabsimi, disponujem vysokymi moralnymi hodnotami, avsak, kebyze sa dostanem ku korytu, tiez by som asi neodolala:O))) Lebo plati pravidlo, kto neokrada stat/druhych, okrada svoju rodinu...je to smutne, ale je to tak...
BTW-za dnesnu situaciu moze podla mna Fico aj s jeho socialnou politikou...

krtko-lampa

Treba dat dokopy najskor dobry IT tim ;) sifrovana komunikacia, nove nicky na Facebooku.

Inac to je strasne zit v takomto strachu z toho, ze nemozes ani nic podniknut.

lost

tak facebook zavrie skupinu, alebo zavru toho kto to zoranizoval :)

ktovie ako by to dopadlo, i ked napad fajn (lepsie ako nic, vzdy lepsie nejak zacat)

nap v bielorusku, jeden typek tam mal reci ohladom rezimu a uz sedi 5 rokov tusim...

nie sme od nich daleko :D

podla mna, ked uz, tak to treba spravit v style "blitzkrieg" :)