Zalúbila som sa so kamaráta , ktorý sa do mňa taktiež zalúbil . Nie je pekny , je nižší nez ja ale ja ho milujeem.. Aj on mna. Ide mi o jeho povahu , je úžasnýý .. a hoci je malý, tučnejší a nie velkmi krásny pre mna je peknucky .. ale .. ked ho naši videli ostali zarazený :( velmi som sa hambila ... kazdy ma od neho odhovara .. Je to hrozné , nemozem to dalej pocúvať , kazdy je zarazený že "nikoho krajsieho nezbalila" a smejú sa mi .. :( :( je to hrozné ,ako to zvládnuť ?
mám 17r.
Moj priatel - pre vsetkch skaredy
preco riesis nazory inych ludi?? Paci s ti? pritahuje ta? Lubis ho? Ak ano, tak neries co si mysli tvoje okolie, ty s nim mas vztah, nie tvoji kamarati, ani tvoja rodina.
Kazdy je predsa inak pekny a kto je pekny pre jedneho nemusi byt pre druheho. Ja som napriklad vzdy bola na chlapov, ktori nie su typicky pekni, ale maju charizmu a tiez sa vela ludom z mojho okolia nepacili a priznam sa, tiez som to riesila, ale potom som si uvedomila, ze to co si myslia oni o jeho vyzore mi nijako moj vztah neovplyvni. Ja mam teraz priatela s akym som si nikdy nemyslela, ze skoncim, pekny, nicim zaujimavy, nema charizmu, ale je pekny...paci sa vsetkym mojim kamaratkam a aj daslim desiatkam dievcat a zien, ktore sa nehanbia ho balit aj priamo predo mnou a on si to nalezite vychutnava. Cize ma akurat neustale zmieta ziarlivost.
A nie je to nic prijemne, a ten pocit, ze "mam chlapa, ktoreho vsetky chcu", ktory som vzdy chcela zazit, akosi vobec nestoji za to.
chceš mať doma namzsleného metroška čo sa ti nanho bude lepiť polka baru čiže je tu aj vačšia možnosť že ta podvedie bo vela pokuseni = vela moznosti podviesť pod dna ti bude zaberat kupelku a aj tak ta nakoniec vymeni za inu abo chlapa pre ktoreho budes ta naj a on pre tebe bez toho aby vas trapilo co si o tom myslia ostatni?
mila Simonka, pripajam sa k nazorom ostatnych, nedaj sa ovplyvnit nikym a nicim, pokial si vy dvaja rozumieta, mate si co povedat a citite sa jeden pri druhom stastnym nezalezi na nazoroch ostatnych.A napokon si ešte mlada, mate cas na spoznavanie, cas ukaze co bude dalej. Drzim ti palce....
Simonka, len sa nenechaj presviedčať okolím. Dôležité je, že sa máte radi a ty vieš, aký je vo svojom vnútri. V tejto dobe sa v našej spoločnosti prikladá veľký význam zovňajšku, a ako keby nikomu nezáležalo na tom aký je človek vnútri. Krása je relatívny pojem a čo sa páči jednému, nepáči sa zas inému a naopak. Váž si to, že si si našla milého chalana, ktorý ,ako hovoríš, je úžasný. Držím vám palce :)
krasa je vec pohladu...1000 ludi 1000chuti.to co sa ppaci jednemu nemusi druhemu.jasne kazdy dava najprv na prvy dojem.ale ako sa hovori KRASA POMINIE,ALE HLUPOST JE VECNA!!!ak si s nim stastna hlupe reci si nevsimaj
to nic po par rokoch si zvyknes:) ja mam ten isty ,,problem,,, ten moj je mensi odo mna, strasne chudy, kríva do boku, dlhy nos, krivé oci a huste obocie.este aj potetovany. tak ze aj mna obcas vydesi ked sa nanho pozriem (som asi dost hlupa ze). ale potom sa mu pozriem do oci povie mi katka moja a viac nevnimam:)
najviac sa bojim co doma povedia, cudzie reci mi nevadia ale zial mam taku rodinu co vie urazit aj ublizit a ponizit.nie som si ista teraz kvoli komu ma to viac mrzi, kvoli mne ci nemu.hm.
Nečítala som staršie príspevky, ale: Čo si odpovieš na otázku "Milujem ho?" Ak áno, kašli na ľudí okolo...Je dôležité s kým sa ty cítiš dobre..Čo by si mala zo vzťahu s nejakým tuctovým fešákom, ktorého by si po týždni nechala? :o) Take it easy...ľudia toho veľa nahovoria ale skutek utek ako sa hovorí :) Ľúbte sa ^^
Simona765 jednoducho to je tvoja vec každý nech sa stará o seba krása nie je dôležitá a ked to chápeš tak je to ok:)rodičom sa nebude páčiť nikto vždy sa budú starať jednoducho si tie reči nevšímaj....
mne tiez vzdy kamosky hovorili na kazdy moj objav, ze je skaredy :)) ale mna vzdy ocaril osobnostou... ak je v nom pre teba nieco velmi pritazlive, tak bud spokojna, aspon ti ho nebudu ine preberat
Kašli na ich povrchne poznamky, keď im daš najavo, že ich nazor v tejto veci ti je ukradnuty, tak prestanu. Inak krasa ako taka je do istej miery subjektivna a značne suvisi s tym ako sa človek o seba stara či už zvonku, alebo zvnutra (vyživa a psychohygiena) a tym padom aj o celkove vyžarovanie toho ktoreho človeka, mne sa napriklad vobec nepačia dievčence, ktore maju prakticky nulove vyžarovanie a napriek tomu ich okolie označuje za pekne, okrem toho ma neskutočne nudia..