Ahojte, chcela by som sa spytat hlavne muzskej casti populacie, co si myslia o vacsich pyskoch ohanbia. Mna panbozko tam dolu trochu viac obdaril. Doteraz mi to velmi nevadilo, ale po poslednej skusenosti som dost neista. Uz asi traja partneri mi povedali, ze je to cudne :( Je to podla vas odpudzujuce???
Velke pysky ohanbia, je to odpudzujuce?
Ja ich zboznujem neviem si predstavit ze nemam cim zaplnit pusu a co hladkat jazykom. Je to velmi vzrusujuce pre nas ktory tomu rozumeju a bud rada ze ich mas. Lutujem zeny bez nich pretoze su ochudobnene o prijemne pocity. Drzim ti palce a bud na nu hrda
. podla mna je to uplne jedno. ani chlapi nemaju oba semenniky rovnake. a to iste zisti priatel az pri detailnom pozerani sa :)
Ahojte, mam taky problém.... Mam 15 a jeden pysk ohanbia mam väčší ako druhý.,,jw taký šedý a ovysnutý, neviem co to ma byť, vedeli by ste mi povedať? Veľmi sa hanbím až budem mať sex aby to niekomu neprišli otrasné...
Veľkosť vôbec nerieš a nedbaj názorov, ktoré odsudzujú alebo nedajbože vyjadrujú odpor. Predpokladám, že ide o malé pysky, ktoré máš trochu väčšie, ako nejaké plachtičky, však? Z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že to je úžasné! Moja partnerka ich má tiež troška väčšie, ale ani jeden z nás to vôbec nerieši. Dôležitý je vzťah a to, či Ťa partner dokáže priviesť do siedmeho neba :-) Ak áno, je všetko ostatné nepodstatné. Akurát pri oráliku si musí dávať pozor, aby Ti do nich nezahryzol. Ja ich rád nasávam a hrám sa s nimi v puse, ale treba opatrne, lebo sú veľmi citlivé. Takže hlavu hor. Ak sa nejaký partner vyjadrí negatívne, čelom vzad a hľadaj ďalej.
Mojej sa na jej "hračke" nepekne podpisali pri pôrode, takže doterz má na nej pamiatku na ich nešikovnosť. Ale milujem ju stále rovnako. Detičky priviedla na svet zdravé, a to je dôležité. A akú ju má? No predsa akurát.
nie, prave naopak, podla mna su vzrusujuce, je sa s cim hrat ;)
Mne to pride velmi sexi a vzrusujuce mozes byt len rada mnohi muzi by boli radi kebyze to maju doma nemas sa za co hanbit bud rada,aj ked vraj je to bolestive ked sa jazdi na bycikli ale co tak nebudes na nom jazdit
zalezi ktore tie vonkajsie super ked su velke a vnutorne fuuuj