Ahojte, chcela by som sa spytat hlavne muzskej casti populacie, co si myslia o vacsich pyskoch ohanbia. Mna panbozko tam dolu trochu viac obdaril. Doteraz mi to velmi nevadilo, ale po poslednej skusenosti som dost neista. Uz asi traja partneri mi povedali, ze je to cudne :( Je to podla vas odpudzujuce???
Velke pysky ohanbia, je to odpudzujuce?
nie, nie je to odpudzujúce, dokonca je to viac sexi...
tak chod na plastiku alebo si najdi chalana ktory si s tebou nechce len zasukat ale chce s tebou mat aj vztah:)
a aku radu chces? svoje pysky nezmenis...ked je debil a zalezi mu len na tom, tak to s takym by som nechcela mat nic spolocne
AHOJTE PROSIM POMOZTE MI:(( mam 16 rokov a priatela s ktorym to chcem vela krat skusit... ale velmi sa bojim co povie ked zbada moju posvu mam velke pysky :(( .... bojim sa ze ma necha ... chodil smojou kamartkou pred pol rokom a ked isiel jej tam dole tak sa mu to zdalo cudne lebo zevraj ju ma velku ... bojim sa ze dopadnem aj ja takto :((( uz bola taka situacia ked sme to chceli obidvaja ale ja som nakoniec nechcela llebo som sa bala ze ma posle do riti :(( prosim poomozte mi :((
a co sa tyka bajkovania ... pravdepodobne asi len zle nastavenie, resp. vyber sedla ... skus fizik - maju aj damske modely a vedia preco ich robia :)
No neista nerob ziadne hluposti!!! Ziadna uprava, nakoniec zistis, ze porusenie nervovych zakonceni Ta oberie o vsetky vnemy a zostanes necitliva. Poznam jednu co chcela mat velke pysky a dala si do nich napichat bottox. Odvtedy absolutne nic neciti. Proste zle. Toho mumaka posli k vode. Nie je nic lepsie ako krasne velke pysky a ked vnutorne vytrcaju cez vonkajsie ... tak to som uplne uneneseny. Proste to zboznujem. Preco ja nemam stastie na priatelku s takou krasnou muslickou? Chcem ju vidiet! maxim@orangemail.sk
Velke pysky su vzrusujuce. Verim ze pre vacsinu nas muzov
no tak baby prebudte sa!!!§ operovat si vacsie pysky,?, sisi???
a partner kvoli vam pojde na zvacsenie penisu?? tiez ne!!!!
Mne sa pacia vacsie... Ked su male nevadi... Ked privelke nevadi... Ale ked tak 1-2,5 cm pretrcaju ked ma zena spojene nohy... Uuufh tak som mimo... :-] ale kazdemu sa ine pacia...