Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Problem najst si vztah (20r.)

Príspevok v téme: Problem najst si vztah (20r.)
vulabi

Moj problem je jednoduchy, a zaroven specificky .. nedokazem si najst vazny vztah. Som mlady chalan a od 18r. som nemal znamost. Je uz pre mna frustrujuce, ked pocuvam ludi v mojom veku ako uz maju dlhodoby, fungujuci vztah. Naozaj som niekolko krat rozmyslal nad tym, cim to je ale na ziadnu odpoved som neprisiel.. nechcem tu vyzerat ako namysleny, ale zle urcite nevyzeram, sportujem, snazim sa byt mili a zdvorili k zenam.. tesil som sa ze ked pojdem na vysku, na intrak, ze sa to zmeni, ale nic z toho ... kopec dievcat uz bolo zadanych, a tie ktore neboli si na intraku nasli niekoho ineho. U vsetkych som mal len status "super kamarata". A to pritm nepatrim k ziadnym bojkom .. nemam problem nadviazat s babou kontakt, prihovorit sa vo vlaku ci na diskoteke .. len nikdy z toho nic nevzide .. neviem ci nemam na to tu charizmu alebo co, ale do tych spominanych 18r. som s tym problem nemal .. len zrazu som nejak dospel, zvaznel a uz to neni ako kedysi :( .. ja by som si uz naozaj chcel najst vaznu a serioznu znamost ale nedari sa mi .. ked som sa s tymto zdoveril ludom ktorym verim, vsetci mi povedali ze nech nikoho nehladam, ze ono to pride samo .. to mam cakat so zalozenymi rukami a cakat dokym mi nejaka kocka zaklope na celo ??

xy:)

mlady chalan by mal mat isku a humor, ak si vazny, tak sa vobec nedivim, ze nemas priatelku. na druhej strane, objektivne, kolko 20 rocnych ma seriozny vztah??! podla mna sa trapis uplne zbytocnymi starostami, nechaj to plynut, ak sa ti nejake dievca paci, prejav zaujem.

elsa5.5

vulabi,tak hľadaj inde nemusí to byť práve nejaká spolužiačka ak sa Ti nejaké dievča páči tak ju niekam pozvi záleží na tebe aké máš záľuby sportuješ tak chod do fitka aj tam chodia dievčatá do plavárne zapíš sa na nejaký kurz normálne si vypýtaj tel.číslo ak sa Ti bude nejaké dievča páčiť hlavne bud komunikatívny.....

goccia

Genesis
ja to vidim trochu naopak

- moc a peniaze (resp. skor schopnost financne zabezpecit rodinu) maju pozitivny vplyv na vsetky baby
- fyzicka pritazlivost - tu napriklad u mna staci len sebavedomie a chytra hlava, cim krajsi ksicht a vysportovanejsia postava, tym u mna ten clovek akoby stracal na sile osobnosti a tym menej ma zaujima

Genesis

este je dalsia moznost na co zeny letia ... su tak naprogramovane geneticky :)

1. moc a peniaze

ale zas toto nefunguje na vsetky na rozdiel od fyzickej pritazlivosti ktora funguje na kazdu jednu (okrem tych co su slepe)

Genesis

to najdolezitejsie pri uspesnosti u druheho pohlavia je fyzicka pritazlivost a to je nieco co mozes ovpyvnit len pomerne malo ... nikto ta nebude milovat len kvoli dobremu srdcu :) tak to v praxi nefunguje

to co mozes ovplyvnit je:
1. dobre sa obliect a starat sa o seba
2. sportovat
3. dat do normalu sebavedomie (tato vec je velmi tazka hlavne pre fyzicky nepritazlive jedince co je uplne logicke pretoze sebavedomie prirodzene buduje uspech v zivote kdezto neuspech ho nici takze tieto jedince to budu mat v zivote s vysokou pravdepodobnostou ovela tazsie vo vsetkych bodoch)

5th

Valubi :D
posledna veta ma rozosmiala :D a som si az povzdychol. Ale ja som snazil nepriamo naznacit,co mi moc nevyslo,ze do isteho okamihu vo vztahoch predtym a do polky toho posledneho vztahu som bol zajko,milucky,stale po ruke,vzdy ochotny pomoct,vypocut,zniesol by som jej aj modre z neba ahento tamto,a nikdy som z toho nic nemal stale som bol bud len kamos alebo PRILIS DOBRY PRENU :D a ja si nemam problem priznat ze od kedy sa spravam jak chuj k zenam tak si doslova mozem vyberat,zasa nie ze ich byjem,ale proste nenecham sa dirigovat,naucil som sa dupnut,naucil som sa vyuzivat veci jedine v svoj prospech,mozno som viac egoista,nemyslim az tak ako kedysi ze dobre ze som im nedaroval oblicku a zivot a teraz od kedy to mam na haku zije sa mi lepsie usmev na perach ziadne problemy :D

vulabi

5th
mozno mas koniec koncov aj pravdu a chyba je v tom ze sa snazim byt az prilis mili :) .. potom som pre ne stale len kamarat...

5th

Valubi :D
posledna veta ma rozosmiala :D a som si az povzdychol. Ale ja som snazil nepriamo naznacit,co mi moc nevyslo,ze do isteho okamihu vo vztahoch predtym a do polky toho posledneho vztahu som bol zajko,milucky,stale po ruke,vzdy ochotny pomoct,vypocut,zniesol by som jej aj modre z neba ahento tamto,a nikdy som z toho nic nemal stale som bol bud len kamos alebo PRILIS DOBRY PRENU :D a ja si nemam problem priznat ze od kedy sa spravam jak chuj k zenam tak si doslova mozem vyberat,zasa nie ze ich byjem,ale proste nenecham sa dirigovat,naucil som sa dupnut,naucil som sa vyuzivat veci jedine v svoj prospech,mozno som viac egoista,nemyslim az tak ako kedysi ze dobre ze som im nedaroval oblicku a zivot a teraz od kedy to mam na haku zije sa mi lepsie usmev na perach ziadne problemy :D

vulabi

5th - tiez poznam nazor jedneho rozvedeneho muza, ktory bol rad ze sa so svojou zenou rozviedol, lebo ho uz nemal kto dirigovat .. ale tam uz fakt asi nebola laska .. ja viem ze byt single je niekedy mozno aj lepsie ale urcite nechcem ostat single cely zivot .. to ze mozno niektore zeny nevedia co chcu je tiez pravda ale zas nikdo neni dokonaly a ja som clovek prisposobivy :) ty si si aspom ten rok a pol ten vztah zazil a na zaciatku to bolo urcite super .. a podla mna ked budes sam 2 roky tak ako ja, tiez budes z toho uz zufali - tak ako ja

vulabi

alchemist - ved o to prave ide ze nebudem to riesit, budem cakat na "tu pravu" a nakonec zistim ze mam 35 a ja som tu pravu nejak nenasiel .. mozno je chyba aj v tom ze som narocny, lebo ja si okrem charakterovych vlastnosti zakladam aj na tom, aby to dievca vyzeralo aj trocha k svetu .. samozrejme mam na mysli prirodzenu krasu a nie zmachlene pipenky

scotish - no vacsinu casu sa zdrziavam v TN kedze tam studujem .. tak ty si nasla toho praveho, okrem tej poriadkumilovnosti sme si asi aj celkom podobny, len to ze mi odisla ta iskra z puberty ma nejak za nasledok to, ze mam pocit, akoby som nemal dievca cim zaujat .. ved neni mozne aby som si 2 roky nevedel ziadnu najst a pritom som sa o to uz tolko krat pokusal .. a v taktom mladom veku.. :(

goccia - ja mam dojem ze takych dievcat/zien je coraz menej a menej :(
ja introvert urcite nie som .. hovorim ze nemam problem nejako oslovit babu a normalne s nou kecat len problem je ze za tie posledne 2 roky som sa dalej nedostal...

lkd443 - to tiez nie je tak celkom pravda :)

nazorholky - to mozno nie je az taky zly napad s tou kniznicou :)