Moj problem je jednoduchy, a zaroven specificky .. nedokazem si najst vazny vztah. Som mlady chalan a od 18r. som nemal znamost. Je uz pre mna frustrujuce, ked pocuvam ludi v mojom veku ako uz maju dlhodoby, fungujuci vztah. Naozaj som niekolko krat rozmyslal nad tym, cim to je ale na ziadnu odpoved som neprisiel.. nechcem tu vyzerat ako namysleny, ale zle urcite nevyzeram, sportujem, snazim sa byt mili a zdvorili k zenam.. tesil som sa ze ked pojdem na vysku, na intrak, ze sa to zmeni, ale nic z toho ... kopec dievcat uz bolo zadanych, a tie ktore neboli si na intraku nasli niekoho ineho. U vsetkych som mal len status "super kamarata". A to pritm nepatrim k ziadnym bojkom .. nemam problem nadviazat s babou kontakt, prihovorit sa vo vlaku ci na diskoteke .. len nikdy z toho nic nevzide .. neviem ci nemam na to tu charizmu alebo co, ale do tych spominanych 18r. som s tym problem nemal .. len zrazu som nejak dospel, zvaznel a uz to neni ako kedysi :( .. ja by som si uz naozaj chcel najst vaznu a serioznu znamost ale nedari sa mi .. ked som sa s tymto zdoveril ludom ktorym verim, vsetci mi povedali ze nech nikoho nehladam, ze ono to pride samo .. to mam cakat so zalozenymi rukami a cakat dokym mi nejaka kocka zaklope na celo ??
Problem najst si vztah (20r.)
Neviem či to bude niekto ešte čítať. Ale aj tak Vám rozpoviem môj príbeh. Je krátky a veľmi jednoduchý. Mal som po VŠ a chodil
som s dosť veľa babami. Tiež som bol nešťastný, že som nevedel nájsť tú pravú.
Dosť neskoro ale predsa som pochopil, že láska nie je rozum,ale láska to je cit a cit nie je mozog. Pozriete na nejaké dievča a srdce vám povie, že to je tá pravá. Ako ? Budete mať pocit akoby ste mali niečo v sebe čo vám šepká,že o ňu treba zabojovať. A potom to ide samo. Ale nikdy nie rozum ale srdce.
Skúste ho počúvať a určite vám vyberie tú pravú!
jj, tiez suhlasim. mas len 20, tak si uzivaj. aj ked to asi patri k ludom, ze su stale nespokojni so svojim momentalnym statusom :))
ona sa casom nejaka objavi, neboj ;-)vyzera to, ze mas co robit, nenudis sa, tak potom si uzivaj zivot a nerob si starosti, aj tak s tym nic nespravis. Ja som na tom rovnako, aj ked mam o par rokov viac nez ty a uz si tiez hovorim obcas, ci som divna alebo co.. ke sa vsetci pred par rokmi zabavali ja som riesila vazne vztahy a co z toho teraz? :DD
ja suhlasim,zrejme s chalanom s prezyvkou 5th. Máš len 20 rokov to nie je ako volakedy že ludia v 20tich sa už brali!su to najkrajšie roky života máš neskutočne vela možností...spoznavaj dievčata ale prečo hned mysliet na vztah?Ked ich spoznas velmi vela pride ona!A ver tomu ze celkovy vzhlad a vysportovana postava su niekedy uplne na nic!
no von :) mala som kamosku, ta mala kamosov, skamosili sme sa, chodievali sme spolu von tak skupinkovo, stretavali sa s dalsimi ludmi...no vonku, na vzduchu :) a v krčme :)chodievali sme kade tade. kedysi ludia aj von chodili vies :) nikto z nas nebol diskotekovy typ, my sme boli underground
jajka : trocha zle si ma pochopila, chodievali ste no to je pekne :D mal som namysli skor : moj kamos napriklad nasiel polovicku na tanecnej.. dalsi na pokeci :D proste kde ste sa 1. x spoznali, teda ine to je ak sa poznate od detstva ovsem :)
no ako som nasla toho svojho...chodievali sme von sa bavit, bol to jeden z chalanov. eto vsjo:) rovnako som ho mohla stretnut hocikde inde. ide o to ze mozes stretnut tisicky ludi ktori ti nic "nepovedia" a stretnes jedneho z ktoreho si zrazu uplne paf lebo mas pocit ze si nasiel co si hladal hoci si o tom ani nevedel.
serus kamo, citam tvoj prispevok a ako keby som pocul sam seba :( tiez mam 20 a som slobodny. narozdiel od teba si osebe nemyslim ze som zvaznel. praveze dost haluzim ako na diskoteky nechodim, ani nepijem, max s kamosmi na pivec. a neviem natrafit na normalnu zensku. teda viem ale na normalnu zadanu :( viem presne aky to je pocit nahovno. som proste sam sebou uprimny, mily, vtipny, ale ajtak nic. skamaratit sa nemam problem s nikym, ba dokonca ak vidim nejaku caju v skole poviem si tu chcem poznat, onedlho som snou dobry kamos, lebo zistim ze je zadana :D proste cele naprd.
riesenie: neviem ako ty ale ja osobne si myslim ze malo chodim do spolocnosti, a ak som v nejakej tak rozhodne sa nehram na nejakeho saska a nezoznamujem sa skade kym ... niekto napisal hladat zensku v kniznici :D lol to snad nemyslel vazne, este existuju kniznice ? :D a aj keby proste nechcem byt niekto kto pride a nutene sa vtiera a ziada o kamaratstvo, mam nato svoje metody, trvaju dlhsie ale aspon si omne dotyca nemysli ze som vtierka a pod.
prosba:
viete ako ludom ako ja a vulabi mozete vy ostatny helfnut najviac ? namiesto tych kecov ze mame byt sami sebou a pod. sa pochvalte ako a kde ste nasli toho praveho vy.
sorry za dlhy prispevok :) trochu som sa ozpisal.
( nahody neexistuju ) :)
myslím že je to tým že si dospel tak nahle až si to sam neuvedumuješ a tým, možno svojími dospelejšími názormy, odrádzaš niektoré holky ... možno skus byť sám sebou reaguj spontanne a ne čakať zo založenými rukami sa neodplaca ... len nerob chybu ktoru robia mnohí - bud moc prirýchlo alebo ked baba nejavý záujem uchýliť sa k druhej ... skus spoznavať a nie nadväzovať vážnu známosť ... teda môj názor tot vsio
vnimanie krasy je u kazdeho ine. co sa paci mne, nemusi sa pacit ostatnym. takisto charakter je vnimany roznymi ludmi rozne. kazdy ma sancu si niekoho najst. dolezite je byt sam sebou a nehrat sa na niekoho ineho.
goccia:
uz vidim ako chodis s clovekom ktory ta fyzicky nepritahuje :) len preto ze je sebavedomy a ma chytru hlavu :)
su take typy co to robia pre moc a peniaze :) ale rozhodne to s laskou moc spolocne nema :)
robili sme s kamaratmi zopar testov :) mame v partii aj fesiho (trochu hambliveho) aj sebavedomeho a chytreho (ten bol trosku nizsi) a aj prachateho (ten bol skor taky macko) :)
najlepsie vysledky u bab vzdy mal fesi :)