Moj problem je jednoduchy, a zaroven specificky .. nedokazem si najst vazny vztah. Som mlady chalan a od 18r. som nemal znamost. Je uz pre mna frustrujuce, ked pocuvam ludi v mojom veku ako uz maju dlhodoby, fungujuci vztah. Naozaj som niekolko krat rozmyslal nad tym, cim to je ale na ziadnu odpoved som neprisiel.. nechcem tu vyzerat ako namysleny, ale zle urcite nevyzeram, sportujem, snazim sa byt mili a zdvorili k zenam.. tesil som sa ze ked pojdem na vysku, na intrak, ze sa to zmeni, ale nic z toho ... kopec dievcat uz bolo zadanych, a tie ktore neboli si na intraku nasli niekoho ineho. U vsetkych som mal len status "super kamarata". A to pritm nepatrim k ziadnym bojkom .. nemam problem nadviazat s babou kontakt, prihovorit sa vo vlaku ci na diskoteke .. len nikdy z toho nic nevzide .. neviem ci nemam na to tu charizmu alebo co, ale do tych spominanych 18r. som s tym problem nemal .. len zrazu som nejak dospel, zvaznel a uz to neni ako kedysi :( .. ja by som si uz naozaj chcel najst vaznu a serioznu znamost ale nedari sa mi .. ked som sa s tymto zdoveril ludom ktorym verim, vsetci mi povedali ze nech nikoho nehladam, ze ono to pride samo .. to mam cakat so zalozenymi rukami a cakat dokym mi nejaka kocka zaklope na celo ??
Problem najst si vztah (20r.)
shaolin - ja sa nezameriavam na spoluziacky aj tak ich mam len velmi malo, som na technickej skole takze po nich sa uz ostatny "vrhli" ako supy :D
co sa toho sportovania tyka - ja chodim hlavne do posilnovne, kde baby teda nechodia, aj ked je pravda ze sa mi stalo ze som bol raz vo fitku a oslovila ma tam jedna kocka, lebo nevedela si prestavit stacionarny bicykel :) .. tak sme sa zakecali, ale ostalo to len pri kamaratstve
proste aj s tou nizsie spomimanou diskou, aj s tymto fitkom su 2 priklady toho ze - neviem ci je to vo mne - ale nedokazem to dotiahnut "do konca" ... proste stale je z toho len kamaratstvo
shaolin - ja sa snazim byt mili a slusny ako najlepsie viem a stale nic .. a ja mam fakt obcas dojem ze ked vidim ako sa chalan sprava arogantne, ako to niektore baby pritahuje..
threesha - dakujem za podporu aj ked vacsia je pravdepodobnost vybuchu sopky na antarktide :D
Neboj sa najdes si babu, ved ich je kopu na svete a nie vsetky su sproste namyslene flandry :) To ze mas 20 a nemas vztah neznamena ze ta zajtra nemoze nic stretnut :)
Podla mna to zalezi aj velmi od prostredia, nezameriavaj sa len na spoluziacky, lebo nie kazdy predsa ide na vysku s nadejou, ze si tam najde svoju polovicku.
pisal si ze sportujes, tak skus nejaku najst popri tom. poznam to z vlastnej skusenosti, je mi prijemnejsie ked ma oslovi nejaky chalan vo fitku nez daky pripity na diskoketeke.
a ti ludia, co ti vraveli, ze to pride samo maju pravdu. samozrejme, ze to neznamena, ze mas cakat so zalomenymi rukami, ale nemas sa nad tym trapit. lebo aj to baby vycitia, ked je chalan uz pomaly zufaly, to tiez nie je prave najpritazlivejsie.
venuj sa zatial inym vecia, a co bude to bude.
ja som sa tiez dlho trapila, alebo mam 18 a dake skusenosti tiez, ale od isteho casu som si vsimla, ze chalani hladaju "prijemnu, veselu, peknu a inteligetnu babu" a ked zistia ze taka som, teda ze nemam v hlave vymetene, tak sa akoby zlaknu. ale co uz, radsej to neriesim. ide o to, ze lasku si k sebe nasilu nepritiahnes. len dalej skusaj a oslovuj baby, ale hlavne nezabudni byt sam sebou a prijemny a slusny. nafukani a drzi chalani sa zdaju byt pritazlivi iba v telke, nazivo nie :)
jo tie pekne ktore su slobodne cakaju na nejakeho princa z rozpravky svalnateho pekneho ako z obrazka a uprimneho, mileho ktory by ich nikdy nepodviedol a dal im modre z neba ... lebo normalny chlap ich nema cim uputat...
ALEEEE!!! :
je rozdiel ked si mozes vyberat ale nikoho nechces! to je proste uplne o inom ;)
tak vidis no a prtim je to riadna kocka .. ale co z toho ked ma ineho :(
kristina91 - to uz neni o tom ze by si si nevedela nikoho najst ale o tom ze si asi narocna ... ked z tolkych chalanov ako pises ta nikto neoslovil :)
no ja mam 19 rokov, kazdy mi furt vravi aka som pekna a bla bla a chalana som este nemala :/ vzdy narazim len na takych, co ma proste nepritahuju, nezaujmu a len otravuju vypisovanim a nedopina im :D uz by som aj ja chcela spoznat niekoho, kto by za to stal..
nelamte si hlavu, chodievajte aj na disco, aspon na drink, byvaju tam aj normal baby.. a mozno niekoho spoznate, mozno mna :D :D :D
lost -
1. to nebol odvoz, ale len odprevadenie
2. to mi akoze mala hned dat ?? aspon tak mi to vyznelo z tvojho prispevku...
system - tak teda vitaj v klube - uz sme dvaja .. je to naozaj velmi neprijemny pocit ked dovtedy do cca 18 tky to islo, a teraz nic .. tiez nemam problem nadviazat s nejakou babou kontakt, ale ked sa mi to uz podari, tak :
1. bud zistim ze ma niekoho
2. sice momentalne nikoho nema ale ja som len dalsi zo sirokeho radu jej kamaratov a neviem ju nicim tak "opantat", aby som bol pre nu zaujimavy, aby si ma vsimla.
Moj posledny priklad :
cca 4 tyzdne dozadu som na diskoteke (na diskoteky inac moc nechodim, toto bola skor vynimocna prilezitost) oslovil jedno dievca ... bola to presne ta situacia co spomenula jedna prispievatelka podo mnou, ked mi "nejaky hlas" sepkal nech idem do toho .. . skoncilo to tym, ze som ju bol odkopnut domov, dala mi svoj FB, a nakonec ma sama od seba objala a dala mi pusu .. bol som fakt stastny lebo sa to vyvyjalo dobre az do nasledujuceho dna kedy som zistil ze ona tiez niekoho ma .. tak to ma uz fakt polozilo a uz fakt prestavam verit ze raz tu pravu najdem :(
Inac sa nemozem zbavit pocitu, ze na slovensku je strasne vela chalanov a malo dievcat .. mam z toho celeho dojem, ze kazda babenka, ktora vyzera aspon trocha k svetu ma na vyber minimalne troch dalsich...