Ahojte , mám už 18 r a nikdy som inkoho nemala. Do 15 r mi to bolo jedno , vôbec som sa tým netrápila .. Potom ked si v 15r nasla moja najlepsia kamarátka priatela , zacala sa vo mne prejavovať závisť. Ked mi vravela ako sa bozkávajú,objímajú ... velmi som závidela .Vela kamarátiek už vtedy mali chlapca a ja nič . Trápilo ma to vtedy a trápi ma to aj teraz .. Predsa len už mám 18 rokov.. Som dosť skaredá tvárou , postavu mám peknú ... Co mám robiť ? .. velmi sa trápim .. Este aj moja 16rocna sestra ma už pol roka frajera .. Pritom vobec nesom uzavretá ani namyslená ani nic .. kedy ste mali vy prvéhu frajera/frajerku ?
Nikdy som nemala frajera, 18r
a zase som tá najhoršia a pritom som iba vyjadrila ľútosť nad jedným úbohým stvorením...
má toto nejaký zmysel vôbec?
majka, neútoč na mňa, ja som neútočila, napísala som, že mi je to úprimne a z celého srdca ľúto, že ti niekto tak ublížil, že si toto dokážeš myslieť.
nechcem meniť teba ani tvoje zmýšľanie... len vyjadrujem ľútosť, tak sa upokoj a neštekaj na mňa. ja som neštekala ...
lioness, ty nemozes vediet o mne nic.vobec nevies cim som si presla, tak sa do toho nestaraj
sama viem ze mam pravdu, to co povies ty je bezpredmetne
zijem svoj svet, svoj zivot, svoje nazory o ktorych viem ze su spravne a nikto ich nikdy nezmeni a ani nijako nemoze ovplyvnit
Lea vies v com je tvoj problem?
Neveris si, nemas sebadoveru.
Muzi to vycitia, ked zena nie je so sebou spokojna, resp. ze ma v hlave vecne zapnutu kontrolku "aj tak o mna nikto neprejavi zaujem"...
Skus na sebe najst a pestovat vsetko pekne, aj co sa tyka zovnajsku aj vnutrajsku...
Akonahle budes spokojna sama so sebou, to len uvidis, kolki budu mat o teba zaujem :-)
majka155, teba musela niekto strašne škaredo oje*ať, keď máš takýto úbohý názor na mužov...
úprimne a z celého srdca je mi ťa ľúto... že nikdy nezažiješ to, čo zažíva väčšina žien... Skutočnú lásku skutočného muža
Ja viem , že krása nie je vsetko .. Ale nenasla som nikoho , kto by mal o mna aspon zaujem ..:/ ..a cez zoznamku by som sa urcite nezoznamovala .. najskor v 35r :)..
No a čo, ani ja som nikdy nikoho nemala, chlapi su svine, takze nie je o com.
Akurat su tak dobri na sex, a to je vsetko.pride,odide, 2 dni ho nevidim, zas pride, odide a takto sa to opakuje,velmi mi to vyhovuje, nikdy by som s nim nechcela zit, vobec ma to netrapi, ked budem mat 25 a skoncenu vysku, adpotujem si male babo a budem ho lubit ako vlastne, vsetci muzi mozu ist do riti.
Hups to som si ani nevsimla ten rozdiel ale zase obaja su neskuseny tak to bol len taky pokus aby neboli smutnucky.Veru krasa nieje vsetko
Lea, nepodliehaj tlaku, neboj, o nic neprides, ked budes mat prveho chlapca trochu neskor, v prvom rade je dobre sa naplno venovat skole v tomto veku :-)
A jednak: urcite nie si skareda, ako si o sebe myslis a aj keby si nahodou bola, tak ved sa rozhliadni okolo seba. Castokrat dokonca vyslovene skarede alebo tucne zeny si najdu prekrasneho chlapca, neviem akym zazrakom, ale je to casty (z)jav :)) Ja mam taku susedu, ma asi 150 kg a stale "modela" po svojom boku.
10 rocny rozdiel nieje bohvieco...ako v tom jej veku je to take vseliake.keby mala aspon 25 a on 35,to uz je ina kava :)
vsak ale skuste
tak sa skuste dat vy dvaja dajak do kopy mozno vam to klapne spravime z fora uz aj zoznamku ?:-)