Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nikdy som nemala frajera, 18r

Príspevok v téme: Nikdy som nemala frajera, 18r
Lea34

Ahojte , mám už 18 r a nikdy som inkoho nemala. Do 15 r mi to bolo jedno , vôbec som sa tým netrápila .. Potom ked si v 15r nasla moja najlepsia kamarátka priatela , zacala sa vo mne prejavovať závisť. Ked mi vravela ako sa bozkávajú,objímajú ... velmi som závidela .Vela kamarátiek už vtedy mali chlapca a ja nič . Trápilo ma to vtedy a trápi ma to aj teraz .. Predsa len už mám 18 rokov.. Som dosť skaredá tvárou , postavu mám peknú ... Co mám robiť ? .. velmi sa trápim .. Este aj moja 16rocna sestra ma už pol roka frajera .. Pritom vobec nesom uzavretá ani namyslená ani nic .. kedy ste mali vy prvéhu frajera/frajerku ?

krasne.

neboj, urcite ta vela ludi lutuje(za tu negativnu energiu ktoru siris), len to nenapisu:) takze misia splnena

citaj si po sebe tie prispevky, ved ale vazne, same podryvanie, ustiapcnost, dokazovanie si niecoho..ved ti ludia co sem pisu maju vacsinou problem a nepottrebuju dalsie utoky, osocovanie..

do temy kde si snazia vysoke odobrit to, ze aj tak je to sexy napises ze tebe sa to nepaci. Preboha aky to ma uz len ciel?!?

Nesa123

Ahoj Lea34, ak ta to potesi, nie si v tom sama, ja mam tiez 18r. a nikdy som nemala vztah :) a poznam kopu bab v mojom veku, ktore ho tiez este nemali. A nie je to podla mna o vyzore, niekto ma jednoducho ine naroky, je to o nicom, ked pubertacky chodia s niekym len aby s niekym chodili :D je lepsie si pockat na niekoho super, a potom mat dlhy pekny vztah, ako len nejaku chvilkovu znamost :D a urcite sa niekto najde, ci to bude o pol roka alebo o 2, len si treba verit a byt sama sebou:D

lionesssssss

ja či napíšem slušne, alebo neslušne, je to úplne jedno. 90% ľudí na tomto fóre je velice zaujatých a ovplyvniteľných, takže sa niet čomu čudovať.

krasne, smelo do toho, ja sa rada nechám poľutovať :))))

xy:)

liones, rypes uplne vsade? ty tie svoje nazory presadzujes tak ustipacne, ze to vela ludi serie ako dnes vidim. a potom sa ti to zle cita, ked ti niekto napise spat. ved klud.

krasne.

lioness, vidis, nakuknem do dalsej temy a zase si sa predviedla:D

lutos sa nevjadruje nad clovekom, ktory o to neziada, neprosi alebo sa neciti ukrivdene. Cize aj my teba mozeme ludovat zasto, ze si stale utocna a asi nestastna vo svojom vnutri,a le robit to nebudeme, lebo snad si zdravy jedinec a preto sa to nerobi. A si na verejnom fore ako si sama napisala, tak sa necuduj, ze ludia sa k tvojmu prejavu vyjadruju.

lea, 18 je este velmi malo rokov, aby si to nejak musela riesit:) zabavaj sa, najdi si kamaratov, aj u opacneho pohlavia a pride to same. Uzivaj si volnost, oto menej budes vymyslat potom vo vztahu. Mam vela kamosiek, ktore aj po 20tke nemali vobec vztah.

sanFrancisca

To áno, ale ja som v jej príspevku nevidela žiadne útočenie.. veď ti ani nenadávala, ani nič také. Len povedala svoj názor, ty si povedala svoj názor... A nikde ti ani nenapísala, že si najhoršia. Ja len tak mimochodom, lebo som nepochopila celkom tvoju reakciu, ale ok :)

lionesssssss

sanFrancisca - ak niekto nechce, aby na jeho názory, a životné skúsenosti reagovali cudzí ľudia, tak nech ich nepíše na verejné fórum... či ?

sanFrancisca

lioness ako na teba majka utoci? len povedala, ze sa nemas do nej starat, lebo ma svoj nazor.. ak toto je utocenie, tak ja uz neviem