Ahojte , mám už 18 r a nikdy som inkoho nemala. Do 15 r mi to bolo jedno , vôbec som sa tým netrápila .. Potom ked si v 15r nasla moja najlepsia kamarátka priatela , zacala sa vo mne prejavovať závisť. Ked mi vravela ako sa bozkávajú,objímajú ... velmi som závidela .Vela kamarátiek už vtedy mali chlapca a ja nič . Trápilo ma to vtedy a trápi ma to aj teraz .. Predsa len už mám 18 rokov.. Som dosť skaredá tvárou , postavu mám peknú ... Co mám robiť ? .. velmi sa trápim .. Este aj moja 16rocna sestra ma už pol roka frajera .. Pritom vobec nesom uzavretá ani namyslená ani nic .. kedy ste mali vy prvéhu frajera/frajerku ?
Nikdy som nemala frajera, 18r
xy, pokiaľ viem, tak sa tu riešilo dnes moje EQ a nie IQ... ale ty v tom máš asi značný hokej... keď ani nevieš čo je čo
.. ja ze sa to pise IQ.. ci? :D
krasne... excite vie prečo som jej to napísala... a tebe to môže byť jedno...
keby to bolo s mojim EQ také príšerné, asi by som nemohla robiť tú robotu čo robím... ale to vás samozrejme nemusí trápiť, ja to beriem ako kompliment... :))))
lioness, vidno ze si strasne jedovata, takze ano je nam ta luto. Ak to robis aj v realnom zivote, tak sa necudujem, ze tu na fore si skoro pernamentne, kedze sa dokazes jedovito vyjadrit ku kazdej teme.
Inak smutne ako napises excite, ze je 2metrova kobyla, fuuu. povedz tej mamina s ktorou toto forum rozoberas, ze zanedbala slusne spravanie a tvorbu empatie u teba. Smutne.
si predstav, že bývam ešte u rodičov... s čím je problém ?
liones ty byvas este s mamickou ci je len na navsteve?
ale ani mne to nie je trápne, takže ak to nie je tebe a ani mne, tak potom to asi nie je trápne... :))))
xy :))) áno, celý deň s mamou rozoberáme toto fórum :))))
vieš, to že ma niekto nazve tichou ženou stálo za zmienku :)))) vedela som, že mamu to pobaví, tak prečo nie :))))
citaj pozorne mne to nieje trapne ale ze to zacina byt trapne ak si pochopila rozdiel
liones, to je fajn, ze s mamou rozoberate forum :D :D plnohodnotna tema rozhovoru :D