ahojte.
podviedla som priatela v opitosti (dvakrat). som uplne na dne. nechapem, ako som to mohla urobit. prvykrat mi to odpustil ale teraz...samozrejme, ze ma nechal. nedokazem bez neho zit. a nechapem, co mam v tej sprostej hlave, ked dokazem spravit nieco take strasne.. tak strasne som mu ublizila.
slubila som si, ze uz v zivote nebudem pit. ale nedokazem si to odpustit. uz tyzden som doma, nikam nechodim. tak velmi by som ho chcela spat. mam strach ze sa zblaznim. potrebujem ho. som zufala, pomozte mi, prosim.
Alkohol a nevera
ja sa z toho urcite zblaznim. dnes som ho stretla v bare. cely cas som sa pred nim schovavala, ani som ho nepozdravila.. len tak pohladom. klepala som sa strasne, nechcela som plakat. radsej som potom odisla prec.
a teraz kukam.. nejaka cajka ho oznacila na fotke na fb a uz si tam spolu vypisuju a sranduju si a flirtuju. zblaznim sa! zblaznim sa! porazi ma... som v **********!!!! neprezijem, ked si najde inu. a nedajboze tak soro. nech sa aj vyspi s nejakou ale, ked si predstavi, ze by mal milovat inu. ide ma rozdrapit :(((((((((((((((((((((((((((((((
ako spieva Nohavica (a ja si to casto opakujem) - "člověk, to není páčka, kterou si kdo chce mačká..."
takze je to len a len na tebe
ahoj Magdal,fuuuuu,je totoho vela...skusim sa to nejako zhrnut...mala som priatela,5 rokov,vsetko klapalo,Laska najvedsia,ale ja mam jeden problem a to je Socialna Fobia a cervenanie...zo zaciatku naseho vztahu bolo vsetko Ok,ale po case som sa menila a nechcela som chodit do spolocnosti atd...este k tomu som ziarliva a moj ex..je velmi spolocensky tip...zacala som chlastat,viem to nebolo riesenie ale pila som,aby som aj ja zapala do jeho spolocnosti kamaratov a rodiny,ten kto nema SF to nepochopi takze cakam..negativne reakcie,no moje sebavedomie to zdvihlo a ja som bola stastna aj ked s alkoholom,ale nieco sa stalo,ex mal nehodu a musel do nemocnice na velmi dlho,ja som zostala sama v zahranici a zacal sa moj novy zivot,ked som bola snim citila som sa menejcenna ale ked odisiel bola som tu iba ja,,,sama zo sebou...zacala som chodit na disci,mala vela kamaradok,chlast,drogy....a dopadla som tak ze sme sa rozisli,lebo som ho podviedla,ale on bol skoro rok doma,no ale to je jedno...chlastala som ligu,disci,vsetko mozne...teraz som opet s nim,ale uz mi neveri,ale dal mi sancu...
WSDFGRFGHJ, nie si v tom sama. a co si urobila ty? ako to zvladas?
ahojte,citala som tento pribeh a vidim sa v nom,tiez....je smutne kam sa clovek dostane ked pije...ja som sa dostala na uplne dno...alebo znicila som si zivot...
ano, ano. stranim sa ho, lebo ho milujem a nechcem ho trapit. je to peklo.
treba zmenit spolocnost..a prave v tom cloveku ktoremu budes najmenej verit ze ta podpori tak prave ten ta podpori najviac.
ok ponukaju ta a nedas si.preboha dievca vsak mas iba 23 a uz problem s alkoholom.vschop sa a ukaz druhym ze to bola minulost a teraz si iny clovek.
ja verim ze sa ti podari napravit aspon to s tym alkoholom.
ale ak ti mozem poradit stran sa aspon nejaky cas byvalemu a neotravuj ho.to bude pre oboch najlepsie
bibisa, jasne ze to zvalujem na alkohol. su urcite veci v podvedomi cloveka, ktore nie su zrovna dobre. a ked je clovek v triezvom stave, tie veci tam ostavaju. ale ked sa clovek napije uz tak neovlada svoje vedomie. ja som si toho vedoma, ze mam v sebe nieco, co nie je ok. ale ked nepijem, nemam s tym problem. robim casnicku a denne vidim, aki su ludia triezvi, a aki opiti. niektori sa skoro nezmenia, ale niektorych sa bojim.
a asi si celkom nepochopila, ako som to myslela s tymi kamaratmi.. islo mi o to vysvetlit, ake je tazke, ked mi nikto neveri, nehovorim, ze ma prehovorili. a takisto som bola teraz na oslave a stale ma ponukali a nedala som si.
chapes? nemam problem sa zapriet, ale mrzi ma ze skoro vsetky vztahy, co tu na dedine mam su zalozene na posranom alkaci.
a to ze sa u vas chlasta znamena ze musis aj ty?
radsej nemat ziadnych priatelov ako takych co ma stahuju na dno.ja nepijem-nepotrebujem to,nechuti mi to,nechcem to,nenavidim to!
priatelova rodina je od strany odca dost na alkohol ale to neznamena ze ked ma na 20x ponuknu ze podlahnem.ja im to aj na 1000x odmietnem.proste nechcem s nimi pit a nechcem vobec pit.nehnevaj sa ale poviem ti uprimne ze ty sa len vyhovaras na vsetko ohladom alkoholu.
1) podviedla si ho lebo si pila
2)ked pijes robis somariny
3)vsetci piju ("musim aj ja") inak sa urazia.
ale sama si nepriznas ze to vsetko ty!ze si za to mozes sama.snazis sa samu seba presvedcit ze ty nemas problem.aj ked podvedome velmi dobre vies ze hej.
zapamataj si jednu vec:
alkoholik (podvedome) "nuti" (teda ponuka) ostatnych alkoholom lebo nechce pit sam ako aj nechce byt alkoholikom sam.ci to robi vedome alebo nevedome.
poznam to.clovek ked nechce/prestane pit partia ho stale lame a lame.. ale casom ich to prejde ked uvidia ze to myslis vazne a ze ta nezlomia a daju ti pokoj. nevyhovaraj sa na nich prestan slopat nici ti to zivot.