ako prekonat nevhodne zazitky zo sexu?

Príspevok v téme: ako prekonat nevhodne zazitky zo sexu?
vystresovana

Ahojte :) prosim o radu :( kde zacat, mala som dlhsie vztahy no pri sexe som nielen ze necitila orgazmus, ale ma to vnutri vobec ani nedrazdilo (ani prstovanie, a ani vibrator!!!
:,((( ...spolu s mojimi partnermi s kt. uz nie som sme sa snazili vyskusat kadeco, ale sex ma fakt ani trochu endrazdil, mam 22 rokov a prvy krat som to robila v 17, vzhladom na to ze moje vztahy boli len dlhe a naozaj som uprimne milovala svojich ex sme mali dost pravidelne sex, ale tie pohyby...fuuuj sak je to hnuuuus
:,((((((vobeeec nic mi to nerobiii ani trochu am to endrazdilo!!! ani ked som sa FAKT snazila!!! :(a robila PANVOVE CVIKY!!!! navyse mi farej prvy vycital preco nechcem sex kedykolvek!!! - bolo to vobec normalne mi vycitat v mojej situacii?! isto nie!zelala som si byt dlho bez frajera kedze kazdy chlap chce vkuse ten sex a sorry ale mne sa to zda enzmyselne robit ked napriek snahe z toho nic nemam (moj druhy byvaly ma navyse hnusne klamal a trochu vyuzival cim mi zlomil srdce a vieru v to ze ci to chlapi so zenami vobec myslia uprimne) ... momentalne ma bali jeden chlap, ktory je fakt super, a aj sa mi zacina pacit, ale vzhladom an to, co som si prezila, si neviem celkom rpedstavit s nim chodit a mat vobec v sebe vasen a chut na sex... :( napriek tomu ze tento chlap vyzera byt spravny, davnejsie sme sa o tom bavili (ked bol cisto len kamos a nebalil ma) a ako neniesol to lahko ale ani mi nic ine ako skusat so spravnym chlapom neporadil...ako mam v sebe najst chut na sex keby ze som snim zacala chodit??? lebo ma laka, ale fakt neviem tak lahko prekonat a zabudnut na zazitky z minulosti ??? vkuse ich mam v hlave a to od posledneho partnera asexu ubehol asi rok a pol ... dakujem vopred za avse rady a som velmi vdacna za existenciu tohto fora :)

123Kaja

Práve som čítala o nejakej 30 ročnej žene ktorá prvý krát zažila vaginálny orgazmus - keď mala sex počas menštruácie. Tak skús to ;)

Ronaldo

- navstiv sexuologa
- najdi si chapaveho partnera, pripadne nejakeho krestana, ktory ani sexovat nebude chciet :D
- ked je penetracia neprijemna, tak to proste nerob, resp. obmedz. muzi maju radi aj oral, pripadne handjobs

janekMY33

vravis ze ten problem neny psychicky ale fizicky???A ako mi visvetlis ze zena ktora miluje sex ma orgazmi a jedneho dna ju znasilnia a zrazu len pomisli na sex a chce sa jej vracat a keby isla sexovat nebude ju to ako teba vzrusovat??Ja viem znie to asik odvazne ale skus Psichiatra.Netvrdim ze si misuge ale mozno ty pomoze

janekMY33

Ale ty mozes byt kludne aj ta zena co ju nikdy v zivote nebude sex vzrusovat ale musis naist kompromis trebars oral rucna praca.Ale tiez je mozne ze si nespoznala toho praveho a teraz kem mas prilezitost tak ju viuzi.Treba skusat dievca inac sa nepohnes do predu

vystresovana

to fakt potom clovek MUSI si len ODBIT sex aspon obcas (ked uz je vo vztahu) s velkym sebazaprenim lebo to nestoji za h ...o :((( a to len preto zeby nestratil partnera, to jedine, zeby som si nasla chlapa pri kom budme nieco prijemne citit ale pochybujem. Ja si hladam normalneho partnera nielen kvoli sexu, chcem hlavne lasku a ku nej sex, a to je problem, nietoe ste dobreho milenca...

ja viem, su horsie problemy ako tento - vojny, hladomor, vrazdy, potopenie lodi, a podobne, ale toto ma velky dopad na medziludske vztahy , vztahy medzi muzom a zenou a pre zenu s mojim problemom je to obrovske trapenie, frustracia, stres...:,( a to aj ked som bola v pohdode vobec na to nemyslela a chcela si to uzit, NIC nepomaha! zase na to myslim a napina ma :,(

vystresovana

dakujem ze ste ma pochopili,a som rada ze nie vsetci chlapi myslia a chcu ist len rovno na vec :) hned sa citim normalnejsie:) ...ten sex je ale sprostost!!!totalny odzub!!:( je to hnusen neprijemne nic mi to nerobi a VKUSE VSADE je to: TV, casaky, noviny, vsade vsetko sa toci okolo sexu, kazdy vztah, kazdy chlap, vsetko, som presytena touto sexuchtivou dobou...pre mna je napriklad to iste ako keby vsetci tuzili a kazdy chlap vo vztahu chcel napriklad dat si transplantovat do tvare nejake hrbole ze am akoze rohy (to je len priklad:)) : je to pre mna zbytocne, nic z toho nemam a keby si vsetci dali robit do tvare rohy by som to nepochopila ze co z toho ako maju ...to je len taky prikald...ja mam zos exu velke h...o s prepacenim :( ...a skusali sme aj dlhu predohru a mate pravdu mozno s dalsim partnerom sa to vyriesi...hmmm ...dufam...podotykam ze nie som frigidna, chut som mala dost casto aj bola vlhka, ale to, co som prezivala, mi tu chut vzalo docista ma to demotivovalo...a mam aj bujnu sexualnu fantaziu, dost zivu, no i tak sa mi ennaplnila:( a to som mnohe vyzradila partnerom v dufani ze mit o splnia...houby :(

Shakawaka

Aka je predohra ? Tam je pes zakopany podla mna... Ja som chalan, ale nechapem, ako neiktory retardi nie su schopny stroj poriadne pripravit pred pouzitim... Sex milujem ako kazdy chlap a najlepsi je, ked je zena uz tak rozdrazdena, ze jej ide hlavu odtrhntu a potom sa ide na vec. Najlepsi recept na sex, kto na to nema nech honi doma... Najdi si skuseneho chlapa a hlavne sa neflustruj z toho tolko na sex treba dvoch sama to nezvladnes nijako.

taktiez

Ahoj ja to poznám... teda ked s priateľom máme chuť na sex...a že hned na to vhupsneme (ja nemám problém s vlhkostou) jednoducho pri pomyslení a bozkoch som hned mokra..no ked na to hned ideme na ten sex.... tak neni som vôbec zrušená vôbec mi to nič nerobí necítim.. ho vo mne... až po dobrých 15 minútach ho začnem cítiť... a ked sa priateľ spraví skôr tak ja z toho nič nemám

ale ked ma priateľ ale 10 minút pred sexom stimuluje že ma masíruje bozkáva na krku brušku aj tam dole :) hládká ma prsia mi bozkáva hrá sa mi s bradavkami a až potom ideme až na sex tak si ho neskutočne užívam už od začiatku :) a ľahko aj dosiahnem orgazmus :) a počas sexu je veľmi dôležité aby si aj ty hýbala panvou.. aj ked si dole ... aby si bozkávala aj on teba!) Ja si najlepšie vychutnám sex so zavretými alebo prižmúrenými očami :) a vzdychaj to tiež pomôže veľmi!

AdamKrt

vystresovana - potrebujes klud, dobre uvolnenie, doveru k partnerovi a partnera s velkou davkou nehy a trpezlivosti.

Dalej potrebujes lubrikaciu - kupte si lubrikant na vodnej baze. A partner musi zacat od zaciatku. Dokladne Ta prehmatavat, dlho masirovat z vonku aj z vnutra a SKUSAT, ktore dotyky a kde Ti robia dobre. Tie pocity vznikaju pri urcitom dusevnom rozpolozeni, urcitej klzkosti, pritlaku, uhle, frekvencii vniknutia, hrubky prieniku, hlbky, tlaku na urcite body. Tlaku jemneho, ci tvrdsieho, s prerusovanim, ci bez... Treba skusat, skusat a skusat :)

A hlavne, NEBUD VYSTRESOVANA... :)