Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priznaky tehotenstva

sasa

uzivam prvy mesiac antikoncepciu.teraz mam 7 dnovu prestavku a nedostala som menzes. co s tym?.mozem byt tehotna?mam pokracovat v uzivani dalej?moze sa mi dostavit menstruacia ked zacnem uzivat tabletky dalsi mesiac?

bashka

chcem sa spytat.:nemala som sex,ale s mojim chalanom sme praktizovali vsetko okolo toho a bol aj oralny sex a ako sa on urobil tak ja mam pocit,ze som sa o neho obtrela no a chcem sa spytat,ze ci sa da otehotniet aj tak ked sa iba obtrem a dako sa to do mna dostane...uz na druhy den po tom ma zacali strasne boliet prsia a mam ich priserne tvrde a mam akoby nafuknute brucho,ale to len niekedy...teraz je od toho tyzden prosim vas poradte mi rzchlo niekto!!!a piste na emailovu adresu.dik!

mata

Ivett,
dik za odpoved.
dalsia moja otazka znie asi tyzden som mala silny vytok ale uz prestal.
A tiez viem ze partner v jeden vecer zabudol ze tabletky neberiem a tak...
Takze teraz som si nie celkom ista.
mozno som tie priznaky prehliadla lebo
mam prsia velkosi D a ci sa mi zväcsili sa da tazko povedat. na kolko su spolahlive tehotenske testy??

ivette

Mata: Antikoncepcia prakticky konci svoju ochranu dnom, ked si nevezmes tabletku. Ziadny mesiac. Co myslis, ze taha hormony zo zasoby?
Nafuknute brucho mam ja takmer stale a tiez som niekedy velmi podrazdena.
Tak ako 99% zien na tomto svete. Asi sme vsetky tehotne...

mata

hi
baby,takze brala som antikoncepciu asi 4roky pred mesiacom som nedobrala 3 posledne tabletky, odvtedy sme mali s priatelom nechraneny styk a od poslednej menstruacie z vynechania je asi 6 tyzdnou, priznaky ako citlive bradavky nemam, nafuknute brucho niekedy mam a niekedy nie, v poslednom case som strasne podrazdena. pocula som ze ked sa antikoncepcia vynecha tak aj tak je zena chranene este asi mesiac
co si o tom myslite.

karo

Ahoj problemovy. je mozne, ze by som bola tehotna, aksme to robili bez ochrany, ale pred tym to dal von, ale stihlo mi streknut na nohu, a ten den bol osemnastny od menzesu...tak, co myslite?

suge

Aj ja sa dost cudujem, akoby bolo tehotenstvo nejaka nakazliva choroba (aj tak sa to da ponat, ibaze sa prenasa len pohlavnym stykom). Inak cela ta otazka je postavena divne, ktore priznaky? Nevolnosti? Zvacsovanie bruska? Citlivost prs? To vsetko moze mat milion inych pricin.