Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priznaky tehotenstva

ivuska

zuzulka, mozes a nemusis,co ti brani ist k lekarovi, mala by si istotu a nemusela by si sa nad tym takto dlho trapit! nic nie je sto precentne aj ked postinor by mal zabrat na 99 aj ja som ho uzila a pohoda.. mozno mas len hormonalne vykyvi.. good luck

lea

casto sa stava ze ked je zena tehotna tak ma aj menzes?a ak ano tak je normalny silny alebo len taky slabulinky,vdaka

printessa

evuli: chod do najblizsej drogerie a kup si test, ktori je mozne pouzit kedykolvek cez den a uz od prveho dne, kedy ti to meska.a ak chces neco lepsie kup si digitalny, ktori ti vypise pregnant, takze nemusis lustit hieroglyfy.

teeea

no chcela by som vediet ci som tehotna ked som dnes 4 razy zvracala je mi spatne a boli ma brucho no ale kramy mi nemeskali poradte

misulka

ahojte babiky no tha ja mam thaky problem noooo ze my s mojim chlapcom to robime s kondomom ale raz sa nam stalo daco tahke ze no sme to robili bez kondomu a on sa asi vystriekal no ale odvtedy som uz mala 3krat kramy tha ze newem a newem ci to si namyslam ale asi mi rastie brucho a stalo sa to v auguste ale doteraz ziadne priznaky hmmm co si myslite odp

denii

ahojky, spravila som si tehotensky test 9 dni po styku, bude vysledok pravdivy? mala som iba jednu ciarku, no po par hodinach sa velmi slabo objavila dalsia - je nejaka moznost ze to znamena pozitivny vysledok? kedy bude test sto percentne pravdivy? a co ak som tehotna? je aj ina moznost ako si nenechat dietatko ako potrat (nemozem si ho nechat v ziadnom pripade)? prosim poradte

evuli

Ahojte, mohli by ste mi poradit. Asi na 10 den cyklu sme s priatelom sexovali, a ako vzdy nedavame si prilis velky pozor, pretoze ked pride babo tak by sme boli aj radi. Momentalne zijeme v zahranici a nemam sa tu skym poradit, aka je pravdepodobnost ze som otehotnela. Dnes som si urobila test po 9 dnoch od styku, da sa to uz zistit? Jeden pasik bol viditelny vyborne ale ten druhy len tak slabucko, co to znamena? Vopred dakujem

terka

Ahojte,ja som momentálne prvý krát tehotná./teraz v piatom mesiaci/. Zistila som to asi 8 dní,čo mi vynechala menštruácia. I keď vlastne už predtým som mala trošku iný pocit,akoby som to dietatko už cítila, no nechcela som si to pripustit. Kupila som si 3tehot.testy,všetky boli pozitívne, a potom som zašla ku gynekológovi,ktorý mi to potvrdil ultrazvukom. U mna sa objavovali najma tieto príznaky:trosku sa mi zvačšili prsia a stali sa citlivejsie, mala som ovela vačší hlad ako normálne a bola som strasne precitlivelá,často sa mi chcelo plakat. Ak budete mat nejaku otazku ohladne tehotenstva,budem rada ak sa ozvete.Rada si s niekym povimienam skusenosti, alebo poskytnem dajake rady. Ahojko /natural@centrum.sk

cawte.mam strach ze som v tom meska mi to 6 dni.menzes nemavam skoro nikdy na cas.priatel ma len prstoval a ja som ho urobila rukou.potom siel na WC.vratil sa a prstoval ma bojim sa ze ak si neumyl ruky ci sa do mna nieco mohlo dostat...:-(mam iba bolesti v podbrusku ako by som mala dostat kramy...dufam ich dostanem PLEASE PORADTE!!!!!