ahojte chcela by som schudnut ale nedari sa mi pretoze nemam skym.Myslim si ze ked s niekym budem chudnut tak sa mi to podari. Ma niekto zaujem? ale vazne nie ze po tyzdni prestane
KTO SO MNOU??
cawte baby..tak co ste tu a ste odhodlane schudnut??? kto sa ku mne pridaaa??? ha??? tesim sa na vasu odpoved..:)
ahojte baby!niektora z Vas tu pisala o nejakej diete, ze by poslala, tak mohla by aj mne na zankazan@centrum.sk dakujem
caute kočky. Prispievam -sem- 1. krat. Chcem sa s vami len "podelit" . mam asi 158 cm a 53 kg ... neviem ci len klamem samu seba, alebo ... snazim sa trocha schudnut ... no aj po dlhych tyzdnoch snahy na vahe ubytok velmi nevidim ... no mozno ... zeby sa mi zacalo formovat telo ?? :-)) Chcem sa Vas popytat ze co hovorite na beh !!! Je dobry v chudnuti?? staci 40 min kazdy druhy den + strava atd :-)) ??? viete mam trosu vacsi zadocek stehna boky :o)) je beh vhody a dobry ?? diiky moc a drzte sa :-)
Merci.
babenky, ak mate nejake diety, poslite mi ich . Som totiz zberatelka diet, ktore nedrzim, pretoze po tom jojo - efekte by som musela byt ako balon. Ja sa venujem skor pilatesu a strave zameranej viac na zeleninu
xy:) mohla by si ju poslat aj mne????
betka20@centrum.sk
Vopred diki
xy:)
a neposles ju aj mneeeeeeeee? please :))))
jankarohy@hotmail.com
xy:) jeeje to by si bola zlata keby si mi ju poslala ....azet.sk dakuujem