Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
cry,silvus,aj vsetky ostatne baby,dookola sa tu opakuje ten "aspekt"rodicov..za roky praxe a ppp na vlastnej kozi v minulosti,mam pocit,ze kazde jedno dievca si zacne studovat clanky o ppp,kde su ako vinnici opisovani rodicia...a zacne aj tych svojich obvinovat..je lahsie povedat,ze ma mama nikdy nemilovala ako priznat,ze som prehnane zahladena do seba a egocentricka.veta-nesud,kym si nezazila nepatri do vasich/nasich ust.ma niektora z vas dieta?asi nie,inak by ste mozno pochopili,ze vas vasi rodicia nezavrhli,len sa na vase utrpenie nevladzu pozerat.laska k dietatu je nepredstavitelna,kym ho nemas.mate pocit,ze trpite?nasobte svoju bolest 100x a asi to citi vasa mama.pisete,ze vas boli sa vyliecit,mozno vasu mamu boli na vas pozerat a nebyt schopna pomoct.
Zasa ide na mňa to "nutkanie" užiť lieky:-(((( A všetko len kvôli tomu jedlu:-(((
Cry potom sa ti to rozpíšem utekám na tie korčule pokým neprí ale áno dala som si preháňadlo inak by som teraz bola na tom psychycky totálne zle a pri psychologičke som párkrát bola ale nedalo mi to veľa ale chystám sa k nej opať ...
Chodíš k nejakému odborníkovi?
ale jedina moznost je naucit sa to. a ked to nevies, tak skusat a skusat a nevzdavat to.
Nepodstatná, presne tak. KOľko máš rokov? Keby si si urobila napr. teplú večeru, dá ti to menej kJ a budeš nasýtená dlhšie... Zašportuj si. A vlastne, nedala si si náhodou preháňadlo,????
Jajka neviem jesť normálne .. buď nejem nič , alebo sa prejedám ... a aj keď sa normálne snažím jesť tak to len dodrbem a som vždy tam kde som bola v tom bludnom kruhu sa proste točím a točím..
prave z tej hladovky sa potom prejedas a ješ blbosti. musis jest normalne, aby si sa netlacila sladkostami. jedna malá sladkost denne stačí.
Cry -mlieko , mars , piškoty a jogurt ja som strááášne hlúpa :-/ zajtra to zas vidím na hlaodvku _! .-/
Jajka ja som toho mala oveľa viac a kolorickejšie ... :-/ Lebo som si dala chlieb a zas som si musela povedať to sovje dosrala som to dám si ešte niečo ešte niečo ale už nechem isť a vecko už sa viac nechem ničiť .. no tu u nás neprší tak beriem korčule a idem na to ... snáď to dopomôže k tomu že nepriebriem kilo ale len pol :-/ :-/ i ka závidím ti ale v dobrom ale aj ja by som si chcela dať na večeru neičo také a bez výčitiek .. :-/