Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

Lulu2011

Maom - presne ako pises a nechapem naco niekto pise dookola, ze rano na obed a vecer si dava kavu namiesto jedla :D smiešne...ale co uz

tato tema by inak mala byt o inom, o vyvazenom jedalnicku, psychickej pohode a nie o pretekani sa a dokazovani kto vydrzi dlhšie nežrat

klaudia345

ja jem uz asi mesiac pravidelne,fakt sa snazim a ide mi to a tiez som rada,spokojny,kludna,sem tam pride na mna take v hlave ze och nedaj si cokoladu priberies ale potom si poviem ze no urcite :) a dam si...snazim sa prekricat tie hlasy v mojej hlave...a dari sa mi to...staci len CHCIET :) dnes jedalnicek:
R:2vajicka,Zelenina,cerealna zemla s natierkou
D:pol kelimku tvarohu,jablko,grep
O:kurca,ryza,zelenina
Ol:druha polka tvarhou,oriesky
V:cottage,zemla,zelenina
a znami mali svadbu,tak sme mali uuuuzasnu tortu :)...aj ztej som si dala a som rada :)

nervoznaa

včera váha 52,2 dnes 51,6..asi preto že som vcera uzila to prehanadlo..slubila som sebe a psychologicke ze sa nebudem vazit,ale ono je to take krasne pozerat sa a sledovat ako to krasne ide dolu :((( je mi z oseba na grc že som zbabela

Purpleness

ahojte,
ako uz bolo povedane, zvrtlo sa to tu neuveritelne k horsiemu... ja uz sem ani neprispievam, za prve som ani moc nemala cas, lebo som ZILA konecne po dlhej dobe! A citim sa fajn. Naozaj jeden tyzden co bol asi najlepsi za poslednych niekolko mesiacov, som nemala konecne po dlhej dobe kalkulacku v hlave. Citila som sa omnoho OMNOHO lepsie. Nastupila som na univerzitu a nova etapa zivota sa zacina! :D
Dievcata, stoji to za to. Konecne citim ze robim veci normalne ako ostatni ludia, a citim sa dobre. Samozrejme ze sa obcas vazim a meriam, ale JEM. Nasla som si vela priatelov pocas toho tyzdna, bola som furt vonku a jedla v pohode. Dneska peciem kolac doma, a tesim sa ako sa mamka bude radovat z neho...
Drzim vam palce, aj ked niektore z vas ani nechcu, ale verte mi, to ONA nechce sa vyliecit, nie vy.

Maoam

Kedze to mas v hlave uplne vymätene, pochybujem, ze by niekomu este na tebe po tomto zalezalo. Nevazis si ludi, ktori to s tebou myslia dobre, vyuzivas aj vlastnu rodinu a si na nich zla, najviac si to odniesla tvoja mamka, ktora sa pre teba vzdala skoro vsetkeho.
Na pricine je tvoj vlastny egocentrizmus, tvoja obsesia zo seba samej a pripadas mi miestami ako borderline osobnost.
Proste tu uz nikoho nebudes zaujimat. Tak ako mas ty na haku ludi, ktori sa ti aj tu snazili pomoct, je na case aby vsetci mali na haku teba. Bye-Bye.

silvus28

schudla som pol kila od včera, teším sa
Dnes:
R: káva
D: jogurt
obed: káva, ovocie
Ol: káva
V: vločky, jogurt, banán
a navážajte sa tu teraz na mňa koľko chcete, mám vás na háku, hlavne že chudnem...už mi na ničom inom nezáleží...

LEtICIA

nervozna, aj ja mam taky pocit, tiez este nedokazem zjest vela, co som mala problemy so zaludko, vynechala som antiku a uz som sa rozjedla, radsej jedz menej a castejsie a po jedle si daj studenej pepsi, alebo coly, mne toto velmi pomaha.

hlupanahlupa

dievcata mozno mi poradite vy.dnes som bola u psychologicky..a hned po odchode z jej amb. som si kupila prehanadlo..preto sa chcem spytat ci to mam povedat psychologicke pri najblizsej navsteve a ako lebo sa zato hanbim. ze proste jej tvrdim ze sa posnazim a snazim a len vyjdem a uz kupim a uzijem.boze aka som hlupa

dadianka

tak ja dnes:

70 g tekvice lupanej, 4 knackebroty, dva kukurične polystyreny, lyžica medu, dva hroznove cukry,dva balenia tvarohu nizkotuč,.polka cottage, zo 15 pišjot, 3 lyžice musli, dva deci vinka, par tyčiniek, pol mrkvy..kopa žuvačiek,nejaky ten šumak:-///noasi vsjo...

co vy na to?