Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
BA, preco?
BABY DAKUJEM... JA NEJEM VARENE, FAKT..TO RADšEJ CHRUMKAVU MRKVIčKU...
JAKJA001, Z AKEHO SI MESTA PLS?
maomam, tak akurat mi zistili alegiu na laktozu kravskeho mlieka, gastro este cakam, ale vysadila som antikoncepciu, ktoru som musela brat pre cystu na vajecniku, tak uz to je lepsie, ale tie stavy ktore som prezivala, mi udierali na mozog, so strachom jem, ze znova mi bude zle, teraz 13teho idem na krv, tak budem nieco pytat na pribratie chcem aspon na tych 48-50kg dat hore.
dadianka, to mas taky misung, z kazdeho rozku trosku, skus jest radsej pravidelne a riadne
dadianka
fain , ale pridaj teplé jedlo. normálny obed a večeru
..PROSIM, KUKNITE SA.. VY MA TU IGNORUJETE..:-(((
silvus28 a cry ked ste presvedcene o tom ze sa nechcete liecit tak si chodte depkarit inam a nezavadzajte tu dievcatam ktore sa z toho chcu dostat
dnes
R:grahamovy rozok, maslo,syr, melta s mliekom
D:kaiserka s maslom a salamou
-potom v meste zmrzlina
O:spagety s kecupom tatarkou a zo syrom
O:grahamovy rozok s natierkou
-potom neskor v cukrarni cokoladovy spiz a likerovy spiz
V: sosovicova polievka
takze tolko dnes v meste sme skocili s mamkou do cukrarne na kolacik
tak ja dnes:CO VY NA TO?
70 g tekvice lupanej, 4 knackebroty, dva kukurične polystyreny, lyžica medu, dva hroznove cukry,dva balenia tvarohu nizkotuč,.polka cottage, zo 15 pišjot, 3 lyžice musli, dva deci vinka, par tyčiniek, pol mrkvy..kopa žuvačiek,nejaky ten šumak:-///noasi vsjo.
jajka 001, odkial si?
Maoam má s tou kávou pravdu...Ach, dievčatá, o čo vám ide v tejto téme? Naozaj asi len podporovať sa v sebaničení. Ja som to prekonala, tak prečo nie aj vy?! Lebo si poviete, že to aj tak nedokážete...Ale ono sa to veľmi ľahko dá, stačí chcieť. Ale nie chcieť ako chcieť...ale naozaj chcieť! a to znamená veriť si. Ach, ako to tak čítam,...