Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

LETICIA

maomam, tak akurat mi zistili alegiu na laktozu kravskeho mlieka, gastro este cakam, ale vysadila som antikoncepciu, ktoru som musela brat pre cystu na vajecniku, tak uz to je lepsie, ale tie stavy ktore som prezivala, mi udierali na mozog, so strachom jem, ze znova mi bude zle, teraz 13teho idem na krv, tak budem nieco pytat na pribratie chcem aspon na tych 48-50kg dat hore.

Annyi

silvus28 a cry ked ste presvedcene o tom ze sa nechcete liecit tak si chodte depkarit inam a nezavadzajte tu dievcatam ktore sa z toho chcu dostat

Annyi

dnes
R:grahamovy rozok, maslo,syr, melta s mliekom
D:kaiserka s maslom a salamou
-potom v meste zmrzlina
O:spagety s kecupom tatarkou a zo syrom
O:grahamovy rozok s natierkou
-potom neskor v cukrarni cokoladovy spiz a likerovy spiz
V: sosovicova polievka

takze tolko dnes v meste sme skocili s mamkou do cukrarne na kolacik

dadianka

tak ja dnes:CO VY NA TO?

70 g tekvice lupanej, 4 knackebroty, dva kukurične polystyreny, lyžica medu, dva hroznove cukry,dva balenia tvarohu nizkotuč,.polka cottage, zo 15 pišjot, 3 lyžice musli, dva deci vinka, par tyčiniek, pol mrkvy..kopa žuvačiek,nejaky ten šumak:-///noasi vsjo.

jajka 001, odkial si?

Requiem

Maoam má s tou kávou pravdu...Ach, dievčatá, o čo vám ide v tejto téme? Naozaj asi len podporovať sa v sebaničení. Ja som to prekonala, tak prečo nie aj vy?! Lebo si poviete, že to aj tak nedokážete...Ale ono sa to veľmi ľahko dá, stačí chcieť. Ale nie chcieť ako chcieť...ale naozaj chcieť! a to znamená veriť si. Ach, ako to tak čítam,...