Som v soku, tehotna s jeanine?

Príspevok v téme: Som v soku, tehotna s jeanine?
lucia297

Dnes som si urobila tehotensky test a vysiel pozitivne. Uz dva roky beriem jeanine. Nerozumiem tomu. Mohol mi vyjst vysledok zle? Urobila som si dva testy a obidva vysli pozitivne. Nikdy som nevynechala ani jednu tabletku. Maximalne som sa opozdila o take tri hodinky. Ziadne hnacky,ziadne zvracanie,proste nic. Prosim povedzte,ze sa tie testy mohli mylit. Ja nechcem byt tehotna.....Zajtra idem ku gynekologicke,ale ten stres do zajtra asi nevydrzim.

alebo?

jankaaa, klud, ked spoznas svoje telo, tak sa mozes milovat cez neplodne dni a prerusovane s velkou pravdepodobnostou ze neotehotnies a ak k tomu pridas aj kondom, tak by to bola vazne velka nehoda keby sa nejaki drobci dostali k tvojmu vajicku:)

jankaaaaaaaaa

no ale ako tu bolo spomenute ze spoliehat s ana plodne a neplodne dni je jedna z najmenej spolahlivych metod!!! takze zena si moze mysliet ze vie kedy moze a nemoze sexovat ci kedy a aku metodu ma pouzit a aj tak to nikdy nebude 100% .. jedine ze chodi kazdy den na gyn. si nechat vysetrit vajecniky a robia s ajej testy na ovulaciu ze kedy presne ju ma.

vejva

liones ty sem potom chodis na forum asi kazde baby zdrbavat ked radit nechces ci ako?To je potom SKODORADOST ale asi ano lebo vycitim aj s tvojich prispevkov ze asi nieco take vejva tak ti treba ze si neplodna vsak?Ale samozrejme beriem a mozno to ja nepochopim asi podla teba

alebo?

lioness, ja to chapem, milujes sa len cez neplodne dni(akokolvek si ich uz merias), len prerusovane a k tomu nejaka barierovka, cize ziadne tajomno, len to nechces povedat nahlas, aby sme si tu nemysleli ze mas obmedzujuci alebo nebodaj nacasovany sex. Ale myslim, ze ludia su tu tolerantni, az na niektorych(ako ty).

neboj sa prezentovat svoje uzitocne nazory, lebo tie neuzitocne ti idu dobre(temy:potraty..)

jankaaaaaaaaa

my ostatne normalne zeny sexujeme zodpovedne a kazda s apodla svojho svedomia chrani pred otehotnenim ale netvrdime ze nas ametoda je 100% a pocitame s nasledkami co ak sa nieco stane...
ale inac asi ani nesexovanie nieje 100% tna metoda, ked si spomenieme na pannu mariu.. :DD

lionesssssss

janka, absolútny súhlas, ani jedna z tých metód nie je 100%tná ak sa používa v zlom čase, zlým spôsobom a nesprávnymi a v problematike nevzdelanými ľuďmi