Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kondicionér

Príspevok v téme: Kondicionér
blink_182

Chcela by som vedieť od tých čo kondicionér nepoužívajú že čo si dávate na vlasy po umytí šampónom? Ja kondicionér nepoužívam vôbec. Iba našampónujem a asi 5 minút oplachujem studenšou vodou. Mám taký menší problém s ročesávaním. Vlasy mám zozačiatku dosť "zacuchané" ale potom je to už v pohode. Len to prvé rozčesávanie je hrozné. Už som si objednala kefu s prírodnými štetinami tak uvidím. Pri tom prvom rozčesávaní používam hrebeň s riedkymi zúbkami. Ale inak sa nemám na čo sťažovať. Vlasy mi bez kondicionéru schnú viac ako o polovicu rýchlejšie, sú krásne lesklé a kvalita je omnoho lepšia takže kondicionér už určite nechcem používať. Takže poraďte prosím niečo ako ich rozčešem. Ďakujem za rady :-)

shimuri

ja pouzivam uz roky na rozcesavanie po umyti vlasov oranzovy balzam elseve dream long, uz bez neho neviem fungovat. lahucko sa rozcesu a takmer okamzite.

Stihlica

A pomohol vám správny kondicionér na zamotané vlasy? Tu www.foligo.sk napríklad píšu o saténovom vankúši alebo o zapletaní vrkočov na noc. Fungovalo vám niečo z toho?

blink_182

Už som to vyriešila ale ďakujem aj tak za rady. Kúpila som si od kaderníčky kefu s prírodnými štetinami a nedá sa to porovnať ako sa rozčesávajú teraz a predtým.

anjelik9

ja si dam na hodinku uterak na vlasy a potom si necham volne schnut a ked su uz viac menej suche ale este troska vlhke tak az potom si ich cesem to som sa naucila ked som mala vlasy po pas ziadne balzamy kondicionery som nepouzivala :p

blink_182

no u mňa ten kondicionér rozhodne ovplyvňuje ako dlho mi vlásky schnú... zbytočne mi ich zaťažuje a boli po ňom vysušené... teraz sú úplne krásne len to rozčesávanie mi robí problém... ale asi vyskúšam teda ten kokosový olej

anička

no jedine ten kondicioner, ja som nezaznamenala nič také, že by mi vlasy schli s ním dlhšie. Ja si ho dávam iba na končeky a na dlžku vlasov, nikdy nie na korienky. Treba ho potom len poriadne oplachnut a vyžmykat všetku vodu. Na chvilu ešte zabalit do uteraka, nech prebytočná voda vsaje a nasledne rozčesat. To rozčesavanie je tak ovela jednoduchšie